Engagerade idrottare/studenter sökes för deltidsarbete


Arbetsgivare: PerformIQ Work AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-08-21

Tjänstebeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning montörer för extraarbete ett par till flera dagar i veckan. Vår kund tillverkar duschdörrar och söker nu en till person som kan arbeta hos dem i Malmö vid behov. I rollen kommer du att arbeta i produktionen av duschdörrar vid olika stationer. Du monterar olika beslag på olika stationer och är en viktig del i kedjan mot färdig produkt.

Krav på person
Vi söker dig som har kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med en idrottsbakgrund. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra ett par till flera dagar i veckan. Arbetet utförs efter behov där du både blir inringd med kort varsel och jobbar efter schemalagda tider. Det är för tjänsten inga krav sedan tidigare på liknande erfarenhet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. Du har en vilja att lära dig och har en insikt om betydelsen av ett gott resultat. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Handboll och hockey. Badminton och brottning. Osv. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna. Dessutom är de lagspelare. Bokstavligen. För mer information besök www.performiq.se


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, mer än 6 månader
Caroline Gustafsson
Hyllie Boulevard 11 A
PerformIQ Work AB
Hyllie Boulevard 11 A
21532 Malmö
Ange referens 1858Escape Room Stockholm