Vi söker en personlig assistent till en kille studerandes på universitetet


Arbetsgivare: Frösunda
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-08-22

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi söker en personlig assistent som ska vara ett stöd i skolan åt vår kund i Malmö/Lund.

Kunden är rullstolsburen och har en muskelsjukdom och även är trackometerad vilket innebär att du som söker måste vara väldigt ansvarsfull och lyhörd. Arbetet innebär att du kommer vara ett stöd för killen under hans studier på universitetet.

Killens stora intresse är TV-spel, film, filosofi och psykologi och därför ser han helst att du som söker delar hans intresse eller vill lära dig. Du bör ha humor och distans.

Det är krav att kunna flytande svenska och engelska i både tal och skrift, för att bli aktuell för tjänsten kommer du få genomföra test i svenska och engelska. Det är viktigt att du har datorvana då du ska anteckna under lektioner på dator.

Arbetstiden är förlagd dagtid

Förväntad start: 5/9

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Jessica Andersson, Verksamhetschef, Telefonnummer: 010-130 30 81
Amanda Gustafsson, Rekryteringsspecialist, Telefonnummer: 010-130 37 57
Emelie Persson, Verksamhetschef, Telefonnummer: 010-130 32 10
Box 1021 21233 Malmö
Frösunda
Box 1021
21233 MalmöEscape Room Stockholm