Fastighetsskötare / Utomhusmiljö / Solporten Fastighets AB


Arbetsgivare: Bravura
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2017-08-22

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Fastighetsbolaget Solporten Fastighets AB äger och förvaltar sedan 40 år fastigheter belägna i Solna, Sundbyberg, Stockholm och Enköping. Idag arbetar tolv personer på företaget, de hanterar driften och förvaltning av 24 fastigheter och ca 1000 lägenheter. Solporten är ett familjärt företag med långsiktig förvaltning som värnar om sina anställda och präglas av en öppen, prestigelös atmosfär med högt till tak.

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetsskötare har du i huvudsak ansvar för fastigheternas yttre och allmänna miljö och tillhör ett team om fyra personer. Du startar varje morgon på Solportens kontor i Solna för att sedan åka ut till fastigheterna med bil. Du ser till att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt vid behov byter glödlampor, klipper gräs etc. Vidare ansvar du över rondering inom fastigheten inkl. brandsäkerheten där du säkerställer att alla utrymmen är fria och rökluckor fungerar. I övrigt stöttar du dina tre kollegor. Vanligtvis avslutar du dagen på kontoret där du attesterar fakturor och svarar på mejl. Solporten arbetar med mobil arbetsorderhantering.

Profil:

• Gymnasieexamen
• Körkort B
• Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller fastighetsbranschen ses som meriterande
• Flytande i svenska, engelska ses som meriterande

För att passa i rollen som fastighetsskötare hos Solporten är du driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna. Eftersom du kommer ha kontakt med hyresgästerna trivs du med sociala kontakter och har en fallenhet för service. Det är av största vikt att du är initiativrik och kan se omgivningen utifrån hyresgästernas perspektiv och förstår vad som behöver göras för en positiv boendeupplevelse. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Start: omgående
Plats: Solna
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, skötare, vaktmästare

Kompetenser

• Fastighetsskötsel

Arbetslivserfarenhet

Fastighetsskötare / Fastighetsarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Martin Lotsander, Telefonnummer: 08-40024050
lotsander@hotmail.com
Hornsbruksgatan 28, 11734 Stockholm
Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734 0184Escape Room Stockholm