Sjuksköterskor Ortopedi


Arbetsgivare: Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K4, Ortopedavdelning 81-83
Arbetsort: Skövde
Publiceringdatum: 2017-08-22

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Beskrivning

- Tycker du om att arbeta med förbättringsarbete i en lärande organisation?
- Drivs du av att se patienterna må bättre och bättre och se framstegen dagligen?
- Vill du vara med när vi utökar vår avdelning och blir fler kollegor?

Då kan detta vara något för dig!

Ortopedavdelning 81-83 i Skövde är en del av verksamhetsområde K4-Ortopedi inom Skaraborgs Sjukhus.

Verksamhetsområdet har slutenvårdsverksamhet i både Skövde och Lidköping där vi tillhandahåller planerad och akut vård för patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten.

På ett gemensamt vårdplan vid Skaraborgs Sjukhus Skövde fördelas vårdplatserna på avdelning 81-83. Avdelning 81-82 vårdar trauma och geriatriska patienter. På avdelningen vårdas patienter i samband med frakturkirurgi samt utredning och behandling av olika ortopediska diagnoser. Den geriatriska delen vårdar patienter över 75 år för olika akuta ortopediska åkommor. En stor patientgrupp här är de som vårdas för höftfrakturer. Avdelning 83 bedriver elektiv ortopedi utifrån Fast Track metoden, där patienter i huvudsak opereras med ledproteser i höft och knä samt för olika ryggåkommor.

Vi söker nu 6 sjuksköterskor till tillsvidareanställningar hos oss på ortopedavdelningen!

På ortopedavdelningen erbjuder vi 6 veckors bredvidgång och vi har även en handledande sjuksköterska på avdelningen. Handledarens roll är att handleda yrkesmässigt och att vara mentor för nya medarbetare.

De utannonserade befattningarna innebär dag, kväll, natt och helgarbete.

Ansök redan idag, vi intervjuar löpande!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska vid vårdavdelning. På ortopeden avdelning 81-83 kommer Du att arbeta i tvärprofessionella team runt patienten, där läkare, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter ingår. Vidare kommer du att arbeta med förbättringsarbeten, ha möjlighet att arbeta inom specifika ansvarsområden och även handleda studenter i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från akutsjukvård med inriktning på ortopedi och geriatrik är meriterande. Du ser dig själv som en flexibel person med god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Vårdavdelning/mottagning
• Legitimation som sjuksköterska

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Pia Berggren, Enhetschef, Telefonnummer: 0500-43 16 42
Vårdförbundet, Telefonnummer: 0500-43 19 36
HR-Funktionen
Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K4, Ortopedavdelning 81-83
HR-Funktionen
54185 Skövde
Ange referens 2017/4562Escape Room Stockholm