Redovisningsekonom till JOBmeal i Skövde


Arbetsgivare: Framtiden AB
Arbetsort: Skövde
Publiceringdatum: 2017-08-22

Brinner du för att arbeta med ekonomi? Vill du ansvara för hela ekonomiavdelningen på ett mindre bolag? Då kan det här vara jobbet för dig. Framtiden söker nu för JOBmeals räkning en redovisningsekonom. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som redovisningsekonom på JOBmeal i Skövde är ett 4 månaders vikariat med viss chans till förlängning. Du kommer under de första två veckorna få en introduktion av nuvarande redovisningsekonom på arbetsplatsen för att sedan ta över dennes arbetsuppgifter helt.
Du kommer då att få ta hand om alla de arbetsuppgifter som faller in under ekonomi på ett mindre bolag, ex:
- Fakturahantering
- Avtalshantering
- Lönehantering
- Löpande bokföring
- Skattedeklarationer
- Månadsbokslut och rapportering till den centrala ekonomichefen som sitter i Stockholm
- Förbereda inför årsbokslut och årsredovisning
- Ta emot samtal kring ekonomifrågor och ordrar
- Personalfrågor i form av tidrapportering och ledigheter
På kontoret är ni 3 medarbetare men det är endast du som kommer att arbeta med de ekonomiska uppgifterna vilket gör att du måste kunna arbeta självständigt.


Om företaget
Hos JOBmeal har kärnan i verksamheten alltid varit kaffe och de vill att alla arbetsplatser ska kunna servera gott kaffe på fikarasten. Därför säljer och hyr de ut kaffeautomater med tillbehör till olika företag. De erbjuder olika typer av serviceavtal kopplat till maskinerna och har servicetekniker som sköter underhållet av maskinerna på plats hos sina kunder. JOBmeal i Skövde var ett familjeägt företag framtill de ingick i JOBmeal-koncernen. Det är samma grundare som idag driver lokalkontoret i Skövde och detta är en arbetsplats med totalt 7,5 anställningar. Det är en familjär arbetsplats där alla känner samhörighet med varandra och lojalitet till företaget. För den här tjänsten skulle du uppta tjänsten som ekonom i gruppen och ensam ansvara för alla de ekonomiska arbetsuppgifterna.

Din profil
Skallkrav:
- Gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi
- Minst 1 års erfarenhet av likande arbete

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Ytterligare arbetslivserfarenhet, gärna inom ekonomi
- Erfarenhet av arbete i Visma
- Erfarenhet av arbete i Excel

Personliga egenskaper:
Du är en person som tycker att det är spännande och kul att arbeta med ekonomi. Du ska vara ordningsam i ditt arbete för att hålla ordning på alla delarna i det ekonomiska arbetet. Du ska också kunna arbeta självständigt då du är ensam ekonom på arbetsplatsen. Då du kommer att ha en hel del kontakt med kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och kan bemöta olika typer av människor. Vi ser gärna att du är initiativrik och gärna kommer med förbättringsförslag gällande rutiner i det dagliga arbetet.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: 1/9 eller tidigare enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid 8-17, med viss flexibilitet
Omfattning: Heltid, 4 månader, med viss chans till förlängning
Placeringsort: Skövde
Lön: Efter överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Kompetenser

• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, 3-6 månader
Josefine Olsson, Telefonnummer: 0722-078998
Josefine.o@framtiden.com
Borgmästargränd 1 D
Framtiden AB
Borgmästargränd 1 D
55320 Jönköping
Ange referens 11908Escape Room Stockholm