Specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi till REMEO Stockholm!


Arbetsgivare: Onrec AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-09-06

Är du Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi? Är du nyfiken på att vara med och forma ett nytt vårdkoncept? Läs mer nedan och ansök redan idag!

REMEO Stockholm erbjuder en vårdnivå som succesivt anpassas till patienter med behov av avancerad andningsvård och rehabilitering. Remeo startar ifrån intensiv- /intermediärvård, gör en vårdplan, rehabiliterar till att slutligen facilitera återgång till hemmet och erbjuder sina patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön, Vården är teambaserad.REMEO tillhör en global organisation inom Linde Healthcare. Här finns utvecklingsmöjligheter för dig som vill engagera dig internationellt, både kliniskt och akademiskt.??

Gå gärna in på Remeos hemsidor för att läsa mer om företaget.?
http://www.linde-healthcare.se/
http://www.remeo.se/

REMEO erbjuder dig
En arbetsplats i tillväxt med rimlig arbetsbelastning och en stabil personalgrupp och ledningsgrupp. En positiv anda och möjlighet att växa i sin profession samt som människa. Fem dagars intern schemalagd kompetensutveckling per år. Förmånsportal med div. förmåner, rabatter och friskvårdsbidrag.

Arbetsbeskrivning
Som specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi är du högsta medicinska kompetens på kliniken jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Det ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet i din yrkesroll. Du deltar aktivt i omvårdnad och rehabilitering av patienten. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO klinik.

Krav och meriterande specifikationer
Du har minst tre års erfarenhet av intensiv- eller anestesisjukvård. Behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande om du har goda kunskaper i klinikspecifik omvårdnad (såsom neurologi, lungmedicin, rehabilitering eller avancerad hemsjukvård).

Som person är du nyfiken, gillar nya utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella intensivvården. Du är trygg i din kompetens och sätter patientens behov i fokus. Vi ser att du har egenskaper som ansvarstagande, riskmedveten och har en god samarbetsförmåga samt en god förmåga att arbetsleda, stödja, undervisa kollegor i avancerad omvårdnad och medicinsk kompetens

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidare anställning, 100 %. Du arbetar treskift, veckoarbetstid 34,20tim/v.

Rekryteringsprocess
I denna rekrytering har vår kund Remeo Stockholm valt att samarbeta med Onrec AB, vi tillhandahåller de första stegen i rekryteringsprocessen.

Ansökan
Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev och examinationsbevis för att vara komplett. Du ansöker genom att trycka på "Skicka Ansökan". Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta
Felicia Sommensjö
Rekryteringsansvarig
felicia.sommensjo@medrek.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kompetenser

• Anestesisjukvård

Arbetslivserfarenhet

Anestesisjuksköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön


Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Felicia Sommensjö, Telefonnummer: 070 992 10 29
felicia.sommensjo@onrec.se
Linnegatan 87B, Stockholm
Onrec AB
Linnegatan 87B
11523 StockholmEscape Room Stockholm