Se hit! Ledsagare sökes


Arbetsgivare: RO OMSORG AB
Arbetsort: Täby
Publiceringdatum: 2017-09-07

Är Du studerande med lite tid över för ett roligt uppdrag? Kanske jobbar Du redan men är ute efter ett extraknäck? Då är Ledsagning ett helt rätt jobb för Dig.

Vi söker dig som är lugn och trygg samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut eftersom att det är ett ensamarbete. Tidigare erfarenhet av ledsagning är inget krav men en god merit.
För tjänsten krävs att Du är ansvarsfull och är trygg i Dig själv. Du måste vara lyhörd och ha tålamod. Det är även viktigt att Du är glad och social och att Du är bra på att stimulera, prata med, underhålla och aktivera en annan människa på ett inkännande sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, då samspelet med den funktionshindrade själv är A och O i detta arbete. Dina arbetsuppgifter består av att hitta på någonting med kunden i ett socialt sammanhang. Exempel på detta kan vara att gå på bio, ta en promenad på stan eller gå och fika. Du hämtar kunden från sitt hem, skola eller daglig verksamhet och går tillsammans och hittar på någonting som kunden tycker om. Vi söker nu ledsagare för tjänstgöring i huvudsak dag- och kvällstid. Uppdraget är norr om Stockholm, Täby.

Svara gärna så fort som möjligt om Du är intresserad av denna tjänst, då rekrytering sker löpande.

Belastningsregistret:
På RO Omsorg Assistans AB har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om lön

Grundlön per timme + semesterersättning på 12%, inklusive OB.

Vi följer kollektivavtal, Personlig assistans, Bransch G
Stora Marknadsvägen 15
RO OMSORG AB
Stora marknadsvägen 15
18334 Täby
Skicka ett mejl med din ansökan till den angivna adressen och namnge ditt mejl "Annons Ledsagning".
Ange referens "Annons Ledsagning"Escape Room Stockholm