Ekonomiassistent till växande bolag inom Industri


Arbetsgivare: Oddwork Sweden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-09-07

Vi är en av Nordens största tillverkare och distributör inom vår bransch. Genom ett nära samarbete med våra partners levererar vi kundanpassade lösningar med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Bolaget har funnits i snart 20 år och har vuxit kraftigt därefter. Vårt huvudkontor hittar du i Holland. I Göteborg sitter vi i nya fräscha lokaler, är ett härligt gäng kollegor och har en kultur som präglas av positiv anda. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Vi söker därför tillsammans med Oddwork vår nästa Ekonomiassistent!

Om tjänsten som Ekonomiassistent
Som Ekonomiassistent arbetar du brett med arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen. Ditt fokus kommer vara löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra samt genomförande och avstämning av in- och utbetalningar. Samtidigt som att man ser att du proaktivt tar dig an nya ansvarsområden och fler uppgifter för att bygga din kompetens och utvecklas i din roll! Bolaget använder Visma som ekonomisystem och du hanterar stora delar av ekonomiarbetet inom detta system.

Rollen som Ekonomiassistent innebär varierande arbetsuppgifter i högt arbetstempo. Du kommer ha en nyckelroll inom bolagets ekonomiavdelning och arbetar tillsammans med dina närmsta kollegor med stort fokus på service såväl externt som internt. Vi ser att den här rollen på sikt ska utvecklas internt inom bolaget, där höga ambitioner och initiativtagande är av stor vikt.

Vi söker dig som...
... är driven, initiativrik och har en lösningsorienterad inställning! Du tycker om att arbeta självständigt med många uppgifter på bordet. Du är orädd i att ta dig an nya uppgifter samtidigt som att du är prestigelös inför varje utmaning som du står inför. Du är serviceminded, har affärsförståelse och jobbar effektivt mot höga mål!

Vi ser positivt på att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, ett par års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har lätt att lära för att snabbt bli självgående i din roll. Det är även positivt om du har kunskap och erfarenhet inom ekonomisystemet Visma. Du tycker om siffror och struktur, prioriterar och utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet även när tempot blir högt. Som Ekonomiassistent är det viktigt att du har vana av att arbeta i Officeprogrammen och har god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska.

Vad Bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget! Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi överträffar resultat genom engagerat och målinriktat arbete. Vi vill att du ska känna samma sak! Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

START: Omgående
PLATS: Göteborg/Lerum
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Jasmin Kamyab, jasmin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-10-07

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!

Kompetenser

• In- och utbetalningar

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Engelbrektsgatan 28 41137 Göteborg
Oddwork Sweden AB
Engelbrektsgatan 28
41137 GöteborgEscape Room Stockholm