Butikschef, Östersund


Arbetsgivare: Svenska Glitter AB
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2017-09-08

Nu söker vi
Butikschef till Glitter i Östersund
Tjänsten som butikschef på Glitter innebär att du är en ledare med personal- och resultatansvar där huvuduppgiften är den dagliga driften av butiken och att leda butikens medarbetare. En stor del av jobbet innebär att leda och inspirera butikens säljare samt skapa ett team där ni har en positiv gemenskap och tillsammans jobbar för att nå försäljnings– och resultatmålen i butiken.
På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktigt att du älskar försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar att ge Glitters unika säljande service och att styla kunder med våra fina produkter. För oss är det viktigt att ta till vara på kunden, att ge dem den bästa servicen så att de väljer att komma tillbaka. På Glitter vill vi ha roligt på jobbet då arbetsglädje sprider sig i butiken och smittar av sig på kunderna.
Har du det som krävs för att bli en butikschef?
Du älskar handel och försäljning Ett brinnande engagemang och ett starkt intresse för mode Affärsmannaskap och ekonomisk förståelse och intresse Leder och entusiasmerar dina medarbetare Jobbar självständigt Arbetar strukturerat och målinriktat Positiv inställning
Då kan vi erbjuda dig:
En inspirerande och kul arbetsplats med trevliga kollegor Ledaransvar med bra stöd God introduktion, utmaningar och fina möjligheter till utveckling Goda arbetsförhållanden och bra personalrabatt
Tjänsten är en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning) på heltid med start 2017-10-30. Ansökningarna behandlas fortlöpande och ska sändas in till oss genom hemsidan www.glitter.se senast 2017-09-25. Vi kan tyvärr inte ta emot förfrågningar på telefon.

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

månadslön
månadslön

Om anställningsvillkor

heltid, 40 h/v
tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning
Klara Hägglund
Kyrkgatan 66
Svenska Glitter AB
Kyrkgatan 66
83134 ÖstersundEscape Room Stockholm