Serviceorienterad Bostadsuthyrare (vikariat)


Arbetsgivare: Heimstaden AB
Arbetsort: Skellefteå
Publiceringdatum: 2017-09-12

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi dig som är en serviceinriktad och självgående Bostadsuthyrare för våra drygt 1 300 lägenheter. I arbetet ingår mycket personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, upprättande av hyresavtal, hyresjuridik, nyckelhantering, dokumentation, övrig förekommande administration och delansvar för receptionen. I rollen ingår även besiktningar vid in och utflytt och du är med och fattar beslut om enklare renoveringsåtgärder. Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du har en viktig roll i kundupplevelsen då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss. Tjänsten är ett vikariat med beräknad omfattning 6-12 månader.

Din profil
Idealiskt har du något års erfarenhet från att jobba med bostadsuthyrning, men vi tror också att du kan ha några års erfarenhet från att jobba i exempelvis hotell/kontorsreception, gärna i kombination med andra administrativa uppgifter inom ekonomi el. liknande eller från roller som butiksansvarig. Du är van vid att arbeta i MS Office eller liknande miljöer. Som person brinner du för service och kundkontakter. Du har förmågan att arbeta strukturerat, har gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du arbetat i systemen Capitex och/eller Vitec och om du utöver att behärska svenska flytande skriftligt och muntligt kan andra språk. Körkort med B-behörighet är ett krav. Är du dessutom någon med glimten i ögat och entreprenörsanda så kommer du trivas hos oss!

Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Affärsmässighet, Omtanke och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.

För frågor är du välkommen att kontakta Roger Sjöstedt, Fastighetschef Norr. Välkommen med din ansökan!

Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Frontofficepersonal: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Vikariat, se ovan
Roger Sjöstedt
Frögatan 1
Heimstaden AB
Frögatan 1
93155 SkellefteåEscape Room Stockholm