Vårdbiträden & Undersköterskor till hemtjänstarbete


Arbetsgivare: Vionord Omsorg
Arbetsort: Nyköping
Publiceringdatum: 2017-10-16

Som person är du:

* lika bra på att arbeta självständigt som i grupp
* flexibel och stresstålig
* ansvarstagande
* empatisk med ett gott bemötande
* en god administratör med gott ordningssinne

Du ska vara lojal, intresserad och engagerad. För Dig som vill utvecklas och växa i rollen som undersköterska i hemtjänst så finns goda möjligheter till det. Arbetsuppgifterna kan vara insatser som hjälp med att äta, dricka, klä sig, sköta sin hygien och ledsagning samt även vara serviceinsatser som städning, tvätt och inköp. Du besöker våra kunder i deras hem och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget så ansvarar Ni för att ge våra kunder den hjälp och assistans som dom har rätt till.

Vi försöker hela tiden jobba utefter våra kunders behov och därför kan varje arbetsdag se lite annorlunda ut. Vi jobbar även i mindre arbetslag och försöker hålla en god kontinuitet där man som kund endast har ett visst antal personal hos sig.


Vionord Omsorg bedriver hemtjänst på uppdrag av Nyköping kommun. Vi lägger stor vikt i att tillgodose kundens behov och önskemål samt planerar med kunden hur servicen, omsorgen och vården av den enskilde vårdtagaren ska ske. Vi utgår alltid från kundens behov och medbestämmande. Både kund, anhöriga och personal ska känna delaktighet, inflytande och förtroende. Vår grundtanke är: Så vill Jag ha hemtjänst när jag blir äldre!

Vi söker engagerade medarbetare som vill arbeta i hemtjänsten. Att arbeta inom hemtjänst innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetstider. En självklarhet är att du gillar omvårdnad, service, människor och är flexibel.

Kompetenser

• Hemtjänst
• Omvårdnad

Om lön

Individuell lönesättning.
Inkom med löneanspråk i samband med Din ansökan.

Om anställningsvillkor

Tsv 90%
Tsv 80%
samt timanställning

Vi utför alltid kontroll av belastningsregister.

Susanne Svenman, Verksamhetschef, Telefonnummer: 0155606090
susanne.svenman@vionord.se
Jim Merkell, VD, Telefonnummer: 0155606090
jim.merkell@vionord.se
S:T Annegatan 27
Vionord Omsorg
S:T Annegatan 27
61133 NYKÖPING
Ange referens NYKÖPING2017Escape Room Stockholm