Vill du jobba med support av telekommunikation hos Ericsson Local Services?


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-10-17

Nu söker vi dig som studerar och som är på jakt efter ett utvecklande deltidsjobb! Som supportmedarbetare hos Ericsson Local Services får du utmanande och varierande arbetsuppgifter samtidigt som du blir del av en positiv och social arbetsgrupp. Här blir du rösten ut mot både privat- och företagskunder, samt en viktig stöttepelare för servicetekniker ute i fält. Ta chansen redan idag och säkra ett långsiktigt deltisjobb hos en välkänd aktör inom telekommunikation!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ericsson Local Services räkning studenter inom support. Som deltidsanställd kommer du ingå i en pool och arbeta två pass i veckan. Arbetet sker under kontorstider i fräscha lokaler i Jonsered dit du tar dig med enkelhet via tåg, buss eller bil.

Ericsson Local Services arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur. Du får här möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och administration, främst utifrån att du blir visad ett stort förtroende och att det på sikt finns möjlighet att lära sig mer än ett område. Klicka dig in på Ericsson Local Services officiella Instagram och se/läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ericsson Local Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ericsson Local Services.

ARBETSUPPGIFTER
Som supportmedarbetare kommer du att hantera inkommande ärenden från kunder och tekniker som är ute i fält. Detta innebär att du får en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Bistå med support kring telenät, elnät och fibernät via telefon och mail
* Tidsboka hembesök för kunder och tekniker
* Återkoppla kunder med driftinformation


Tjänsten passar dig som förstår vikten av god service och som samtidigt trivs i en roll med många kontaktytor. Då Ericsson Local Services är en stor aktör inom telekombranschen har du här även möjlighet till en värdefull och stark referens i din framtida yrkeskarriär. I rollen finns goda utvecklingsmöjligheter då du dels har mycket kundkontakt, men även mycket intern kontakt med tekniker och andra funktioner.

VÄGEN IN FÖR DIG

Här har du möjlighet bygga en meriterande erfarenhet och referens till ditt CV. Tjänsten erbjuder också en fot in på Academic Work där vårt mål är att bygga en långsiktig relation med dig och agera karriärspartner.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar på minst 50% och har 1-2 år kvar på dina studier


* Har någon form av tidigare erfarenhet inom service
* Kan arbeta två pass i veckan och mer sammanhängande under ledigheter så som jul, sommar etc.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såval tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av telekombranschen och support via telefon.

För att trivas i rollen tror vi att du är en peson som är nyfiken och trivs med att ta dig an och analysera problem. Samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra med andra människor har du en stark känsla för service. Du har en förståelse för kundens upplevelse och finner en drivkraft i att ge alla kunder/medarbetare så bra service som möjligt. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: 2 pass i veckan + mer sammanhängande under större ledigheter
* Lön: Timlön
* Placering: Jonsered, Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ericsson Local Services arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranschen. Bolaget befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänk och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare. Läs mer på Ericsson Local Services hemsida eller klicka dig in på deras officiella Instagram och se hur den dagliga verksamheten kan se ut.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Vardagar
08-17
Armin Rizvanovic
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 14995427Escape Room Stockholm