IT-Drifttekniker till Com Hem


Arbetsgivare: TNG Group AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-10-19

Junior IT-Drifttekniker till Com Hem i centrala Stockholm

Ta chansen att bli en del av ett starkt varumärke där spännande produkter står i fokus! På Com Hem kommer du att få arbeta med serverdriften i centrum av ett stort bolag med många projekt på gång. Du blir en del av ett bolag som ligger den digitala framkanten. Vilket gör att du kommer att få en flexibel arbetsdag i snabbt tempo där det är du själv som sätter begränsningarna för din egen karriär.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Com Hem erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka Sveriges digitala utveckling. Com hem har redan idag ett stort inflytande på den digitala vardagen i Sverige och ändå har resan bara börjat. Målet är att bli bättre på allt där Com Hem erbjuder en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter och stort intraprenörskap. Com Hem synliggör och uppmärksammar medarbetare som gjort det där lilla extra, och tydligt agerat utifrån Com Hems värdeord som är pålitliga, personliga och på.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-Drifttekniker på Com Hem har du hjälp av andra duktiga tekniker. Parallellt förväntas att du tar ansvar och agera självständigt i din roll. Rollen ställer krav på att du har erfarenhet/kunskap inom nedanstående områden:

• Windows 2008-2016 server, installation och uppgradering, patchning samt konfigurering
• Active directory administration och uppsättning
• Önskvärt om du har kunskaper inom scriptning och automatisering.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en gruppering som består av 10 personer och är indelad i två team Unix och Windows. Gruppen hanterar/administrerar cirka 2000 servrar och arbetet kan periodvis vara incidentbetonat. När du kommit in i rollen kommer du att få chansen att arbeta i spännande projekt.
Du kommer att ha direkt dialog med olika avdelningar inom bolaget och därför ser vi att du är serviceinriktad och trivs med att lösa tekniska problem och utmaningar.
Kontoret ligger centralt på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

Det är en stor fördel om du jobbat i en kundnära och teknisk roll sedan tidigare. Vi ser framför oss att du gärna har arbetat i ett sammanhang där IT-driften varit den primära affären, är målmedveten och initiativtagande.
Trivs du med att ta ett helhetsperspektiv och har förmåga att förstå teknik. Tilltalas du dessutom av komplexa problem? Då är du rätt person för tjänsten som Junior Drifttekniker på Com Hem.

Välkommen till ett högpresterande och affärsorienterat team!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Kompetenser

• COM (Object Component Model)
• Windows, operativsystem
• UNIX, operativsystem
• Servrar, installation och underhåll

Arbetslivserfarenhet

Drifttekniker, data: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Västra Järnvägsgatan 15
TNG Group AB
Västra Järnvägsgatan 15
11164 Stockholm
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm