Kundtjänstmedarbetare med driv och glädje!


Arbetsgivare: Xzakt Kundrelation AB
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2017-10-20

För att bli världens bästa inom kundservice söker vi dig som har en gymnasial utbildning och besitter goda kunskaper inom svenska och engelska. Vi letar efter dig som besitter god datavana och är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. För att klara av detta arbete är det viktigt att du anser dig själv vara:

- Stresstålig
- Driven
- Serviceminded
- Hög arbetsmoral och vill uppnå personlig utveckling

Vill du utvecklas, lära dig nya saker och göra det tillsammans med härliga kollegor i en inspirerande miljö? Sök då jobbet hos oss, idag!
Att arbeta med kundservice på Xzakt har många fördelar på grund av all den kunskap och kompetens du får i arbetet, men även den energigivande och roliga arbetsmiljön som du och dina kollegor samarbetar i. Uppgifterna är varierande och innehåller flera olika moment i syfte att tillfredsställa din utveckling, för dig som visar intresse och energi från början finns det stor potential att växa inom ditt uppdrag. Ditt äventyr på Xzakt kommer att börja med en utbildning där du får lära dig allt om branschen du kommer verka i, men även alla system och rutiner du kommer att handskas med på daglig basis. Efter utbildning kommer du stegvis få praktisera dina kunskaper genom samtal för att sedan gå över till att bli världens bästa kundservicemedarbetare.

Som medarbetare på Xzakt får du äran att arbeta på ett av Skandinaviens ledande företag inom kundservice som just nu satsar stort på att etablera sig i flera branscher. Att arbeta inom kundservice hos oss på Xzakt innebär att du kommer få lära dig mycket om några av Sveriges största företag, men även om olika branscher då ditt arbete innefattar både försäljning och problemlösning åt olika klienter.
Xzakt Kundrelation är en av Nordens största outsourcing-leverantörer av kvalificerad kundtjänst, vilket innebär att vi anlitas av företag för att hantera deras inkommande kundtjänstärenden via telefon, mail, chatt och övriga kanaler dit kunder söker sig för att få hjälp. Vi har partners inom en mängd olika branscher, såsom transport, drivmedel, vitvaror, detaljhandel, försäkringar, finansföretag och många fler.
www.xzakt.com

Om anställningsvillkor

Om anställningsvillkoren
Arbetstiderna kommer att variera och vi kan anpassa oss efter dina behov då vi erbjuder anställning 75%-100%
Fältskärsleden 10
Xzakt Kundrelation AB
Fältskärsleden 10
80280 GÄVLEEscape Room Stockholm