Personlig assistent


Arbetsgivare: ALOIS ASSISTANS AB
Arbetsort: Örkelljunga
Publiceringdatum: 2017-10-20

Vi söker nu personliga assistenter till en våra kunder som är bosatt inom Örkelljunga kommun.

Du bör ha erfarenhet av autism eller utbildning inom personlig assistans eller vård och omsorg, men det är inget krav.
Du är flexibel, ansvarsfull och har lätt för att arbeta ensam.

Du som assistent ska vara delaktig i brukarens liv, med varierad arbetstid måndag-söndag.
Vi söker dig som är kreativ, punktlig och är tålmodig och lyhörd inför vår kunds behov och önskemål. Vi och kunden kräver att du är rökfri och har körkort då körning till och från arbetsplatsen är ett måste.

Vi söker assistenter som kommer att ha fasta arbetstider men som också kan arbeta extra vid ordinarie assistent frånvaro. Arbetstiderna varierar mellan vardagar och helger och innefattar arbetstid förlagd till dag, kväll och natt. Flertalet arbetspass är s.k. dygnspass då du arbetar upp till ett dygn men där arbetstiden på natten är s.k. väntetid/jour.ALOIS assistans söker personliga assistenter till en kille i 20-årsåldern som bor i Örkelljunga kommun. Han har autism och en lindrig utvecklingsstörning, vilket innebär att han behöver en tydlig struktur och återkommande moment i hans liv. Trygghet och tillit är ledord inom assistansen för att kund och assistent ska kunna fungera tillsammans.

Han är media-intresserad, tycker om att vistas i naturen och umgås med sina hundar. Nya möjligheter och aktiviteter är under uppbyggnad, du som assistent kommer kunna vara med att utforma kundens framtida aktiviteter.

ALOIS assistans bedriver personlig assistans med kunden och dennes speciella behov i centrum. Utifrån LSS intentioner är möjligheten för kunden att leva sitt liv som han/hon själv önskar företagets absoluta målsättning. Vi arbetar utifrån värdeorden Ansvar, Lyhördhet, Omtanke, Integritet och Samarbete.

ALOIS assistans rekryterar, utbildar och schemalägger assistenterna i samråd med kunden. Vi erbjuder personliga assistenter introduktionsutbildning, regelbundna arbetsplatsträffar, friskvårdsbidrag, handledning och extern utbildning vid behov.

Arbetslivserfarenhet

Ledsagare: Mindre än 1 års erfarenhet
Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse. Semesterersättning och OB tillkommer.

Om anställningsvillkor

Arbete enligt överenskommelse genom anställningsavtal.
Bianca Tschander, Områdeschef, Mobilnummer: 0727117853, Telefonnummer: 042207850
info@aloisassistans.se
Agga Ahmetovic, Samordnare, Mobilnummer: 0727-117853, Telefonnummer: 042-207850
info@aloisassistans.se
Hässleholmsvägen 79
ALOIS ASSISTANS AB
Box 6
28621 ÖRKELLJUNGA
ALOIS assistans rekryterar fortlöpande under pågående annonsering, Vi tar gärna emot ansökan via e-post där du bifogar ditt CV och personliga brev. Tack för ditt intresse.
Ange referens 306Escape Room Stockholm