Barista


Arbetsgivare: Sweet Kaffe Deli/ Emma Hjort
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-10-26

Vi söker en medarbetare med hög servicekänsla som alltid vill leverera det bästa! Du sätter gästen främst och förstår vikten av att planera ditt arbete och ha framförhållning. Hos oss står alltid kunden i centrum och vi nöjer oss aldrig med det näst bästa! Vi har som mål att hålla hög standard på såväl mat som kaffe och det är därför ett krav att du har samma ambitioner.
Vi är också mycket måna om Dig och att du blir en del av "gänget" då vi strävar efter en så trivsam arbetsplats som möjligt. Trivs personalen så trivs gästerna!

Som person bör du vara flexibel & energisk då både tider och arbetsuppgifter varierar. Du skall vara kundfokuserad och alltid sträva efter att allt kan bli ännu "bättre". Arbetet kräver även att du är stresstålig och vågar bjuda på dig själv med en positiv attityd. I utbyte kan vi lova ett stimulerande och roligt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter tillsammans i ett glatt gäng. Ett krav är att du är tillgänglig under jul. Vi har dock stängt på julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen men där i mellan vill vi alltså att ni skall vara tillgängliga för arbete.

Du kommer få göra alla förekommande arbetsuppgifter inom cafe såsom kallskänk, kassa, disk, bak, städ och bli eller redan vara en grym barista
Vi är ett glatt gäng som älskar service och är stolta över våra produkter och jobb. Vi finns på Södra hamngatan 2 ( Place huset) dvs i hjärtat av Göteborg!

Om anställningsvillkor

tjänsten
Emma Hjort, VD, Mobilnummer: 0768-663330, Telefonnummer: 031151119
emma@sweetkaffedeli.com
Södra Hamngatan 2
Sweet Kaffe Deli/ Emma Hjort
Södrahamngatan 2
41106 GÖTEBORG
Skicka CV gärna med kort så vi lättare kan komma ihåg dig. Ju snabbare Ni är ju större chans till arbete. OBS skickar ni mail MÅSTE Ni skriva in ansökan direkt i brevet. VI ÖPPNAR INGA BIFOGADE FILER! Har Ni inte fått svar inom 6 veckor, vill vi redan nu tacka för Ert visade intresse då vi inte har möjlighet att svara på alla ansökningar
Ange referens heltidEscape Room Stockholm