CNC-operatör svarvning/fräsning


Arbetsgivare: Uddén AB, Jan
Arbetsort: Mora
Publiceringdatum: 2017-10-31

Företaget

Jan Uddén AB är ett etablerat verkstadsföretag vars styrka är högteknologisk bearbetning, företrädelsevis i aluminium. Med ambition att förena hantverkskänsla och teknologi tillverkas våra produkter med både omsorg och hög precision.

Vi har ett väl fungerande nätverk med goda kontakter inom en rad tjänster anslutna till verkstadsindustrin. Därmed kan ett helhetsansvar åtagas för en produkt.

För att möta våra kunders behov och krav kontrollerar och dokumenterar vi ständigt vår produktion. Kontinuerligt förbättringsarbete säkerställer vår kompetens och utvecklar våra produktionsmetoder inför framtiden.

Som kund hos Jan Uddén AB får Du en långsiktig samarbetspartner med kompetens och erfarenhet där kvalitet och leveranssäkerhet är nyckelord.

Önskvärda kvalifikationer

Du har erfarenhet från tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav, där programmering och omställningsarbete ingår. Kunskaper i mätteknik, programmering i Fanuc, CAM-kunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är utbildad CNC operatör med inriktning svarv el fler-op - några års arbetslivserfarenhet är meriterande. Du ska vara praktiskt lagd och ha intresset för teknik och datautveckling av maskiner. Vi ser att du ska ha stor nyfikenhet och vilja till att lära dig och utvecklas inom detta område då kunden lägger stor vikt vid utveckling av företaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Din bakgrund
För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC operatör tidigare, gärna fler-op samt har god erfarenhet av mätteknik. Du har god datorvana och ett stort teknikintresse. Det krävs att du är en strukturerad problemlösare som är drivande, noggrann och har ett högt kvalitetstänk.
Gymnasial utbildning med inriktning maskin eller annan utbildning som bedöms likvärdig, goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik, erfarenhet av specialtillverkning eller arbete som verktygsmakare samt goda kunskaper i svenska och engelska

Kompetenser

• Mätteknik
• CNC-programmering, Fanuc
• Programmering
• Ritningsläsning

Arbetslivserfarenhet

CNC-operatör / FMS-operatör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

7-16 med möjlighet till flextid
Vattugatan 9
Uddén AB, Jan

79236 MORAEscape Room Stockholm