Medicinsk sekreterare till Allmänpsykiatrisk mottagning i Lund


Arbetsgivare: Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-10-31

Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagning 1 Allmänpsykiatri i Lund är en specialistpsykiatrisk mottagning med cirka 25 medarbetare. Mottagningen är uppdelad i två team och i teamen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.

På mottagningen utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd, olika former av personlighetssyndrom samt utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar såsom ADHD och Autism. Mottagningen arbetar fortlöpande med att utveckla innehållet i vården och som medarbetare kommer du att vara delaktig i att skapa framtidens psykiatri i samverkan med klinikens olika verksamheter, vårdgrannar och brukarorganisationer.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du ett arbete med omväxlande innehåll så som journalskrivning, tidbokning och receptionsarbete med registrering av patienter och kassahantering. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av mottagningens administrativa rutiner.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har slutfört utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400 p) alternativt läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet inom psykiatrin och av arbete i reception ser vi det som meriterande. Du är en van datoranvändare och tidigare erfarenhet av arbete i Melior, MedSpeech, och PASIS är meriterande.

Du har ett intresse för utvecklingsarbete och vill vara med och utveckla och ständigt förbättra mottagningens administrativa rutiner. Utöver detta söker vi dig som är positiv, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Vidare är du stresstålig och har god organisationsförmåga samt kan arbeta både självständigt som i team. Vi värdesätter ett professionellt bemötande mot både kollegor och våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Medicinsk terminologi

Arbetslivserfarenhet

Psykolog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Camilla Forsberg, Enhetschef, Telefonnummer: 046-178820
Västra Storgatan 12 KRISTIANSTAD
Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD
Ange referens A726040Escape Room Stockholm