Medicinsk sekreterare, Cancercentrum Umeå


Arbetsgivare: Västerbottens läns landsting, Läkarsekreterare öppenvård
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2017-10-31

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Vid Cancercentrum arbetar idag ca 400 medarbetare inom de olika enheterna onkologisk sluten och öppenvård, hematologisk sluten och öppenvård, strålbehandling, klinisk forskning och palliativ medicin.
Mer information om kliniken finns på www.vll.se

Vill du utvecklas som medicinsk sekreterare, få utmaningar och variation i ditt arbete? Vi söker nu en medicinsk sekreterare med placering på onkologens öppenvård.


ARBETSUPPGIFTER
Diktatskrivning, posthantering, remisshantering, ansvar och planering för multidisciplinära konferenser. Receptionsarbete kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör.
Du har en blick för vad som behöver göras, känner yrkesstolthet och tar ansvar för ditt arbete. Du bör ha ett gott bemötande, vara kollegial och ha god serviceanda. Vi sätter stor vikt vid kvalitet, kompetens, samarbete och flexibilitet.

Erfarenhet av NCS Cross är meriterande.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Margreth Schoultz, bitr avd.chef, Telefonnummer: 090-785 0520, 070-5493595
margreth.schoultz@vll.se
Kristina Dagman, Vision, Telefonnummer: 090-785 0630
Köksvägen 11 Umeå
Västerbottens läns landsting, Läkarsekreterare öppenvård
Box 172
90189 Umeå
Ange referens A727386Escape Room Stockholm