Lärare i hem- och konsumentkunskap till Änga/Västervångskolan


Arbetsgivare: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Arbetsort: Ystad
Publiceringdatum: 2017-11-06

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Kommunens prioriterade områden inom utbildning är Natur, Kultur och IT, vilket syns bl a genom en väl utbyggd 1-1-satsning.

Änga/Västervångskolan är kommunens F-9-skola, med visionen att göra alla till vinnare genom Kunskap, Integritet och Vänlighet. Vi har förmånen att vara en Övningsskola vilket innebär ett tätt samarbete med Malmö Högskola. Det gör också att du kan räkna med att vara handledare för blivande pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i hem- och konsumentkunskap i årskurs 8. I uppdraget ingår mentorskap för elever. Du ingår i ett arbetslag och förväntas ta ett aktivt ansvar för arbetslagets arbete samt för skolans utveckling i stort. Du ingår även i ämnesteam.
Du arbetar för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen, både till kolleger, elever och vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare för ämnet och för åldersgruppen

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-20 .
Eva Månsson, Rektor, Telefonnummer: 0411-57 70 90
eva.mansson@ystad.se
Johan Larsson, Biträdande rektor, Telefonnummer: 0411-577981
johan.larsson@ystad.se
Anna-Karin Ahlbeck, LRs ombud, Telefonnummer: 0411-577516
anna-karin.ahlbeck@edu.ystad.se
Piparegränd 3 27180 Ystad
Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180 YSTAD
Ange referens 326.17Escape Room Stockholm