Sjuksköterska till Urologen, tema Cancer


Arbetsgivare: Karolinska Universitetssjukhuset
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2017-11-09

Om tjänsten
Hos oss på A25b vårdas patienter som genomgått högspecialiserad kirurgi av akuta urologiska tumörsjukdomar och urologisk dysfunktion. Våra vanligaste operationer utförs med robotkirurgi där vi idag är världsledande. Vi opererar mestadels patienter med urinblåsecancer och prostatacancer. Vårdplatserna utgörs av både elektiv kirurgi och ett akut flöde. Vi har korta vårdtider och stort genomflöde av patienter. På natten arbetar 2 sjuksköterskor och 2 undersköterskor med max 18 patienter.

Anställningsform:
Natt- och helgtjänstgöring.

Heltid, motsvarande 32h/vecka alternativt deltid.

Arbetsuppgifter: Pre- och postoperativ vård av patienter inom urologisk kirurgi samt omvårdnad och medicinsk vård av patienter med akuta urologiska tillstånd.

Vi söker
Vi söker nu en ny nattsjuksköterska till vår redan sammansvetsade arbetsgrupp med mycket kompetent personal. Har du viljan så ger vi dig förutsättningar att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder interna utbildningar och föreläsningar fortlöpande då vi anser att kompetensutveckling är viktigt både på grupp- och individnivå. Vi har redan nu sjuksköterskor som har tid avsatt för administrativa uppgifter. Vi kommer under hösten 2018 att flytta avdelningsverksamheten till Nya Karolinska Sjukhuset och därmed förnya och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten och skapa en miljö där vi bemöter patienter och medarbetare med respekt och mänsklig omtanke. På denna avdelning har vi väldigt högt i tak och det viktigaste är att vi har roligt på jobbet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande: Tidigare erfarenheter av urologi, kirurgi eller akutsjukvård.

Kompetenser

• Omvårdnad
• Medicinsk vård
• Legitimation som sjuksköterska

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Mathilda Stendahl, Telefonnummer: 08-517 745 42
mathilda.stendahl@sll.se
Karolinska Universtitetssjukhuset
Karolinska Universitetssjukhuset
Karolinska Universtitetssjukhuset
17176 StockholmEscape Room Stockholm