Servicestjärna som servicekoordinator - studentjobb


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-11-10

Är du en student som brinner för att leverera service i världsklass? Vill du vara del i ett engagerat team på ett kontorshotell mitt i centrala Göteborg? Har du ett flexibelt schema och vill ha praktisk erfarenhet utöver dina studier? Då ska du söka idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för World Trade Center Göteborgs räkning en driven studente som ska arbeta som servicekoordinator till deras kontorshotell mitt i centrala Göteborg. World Trade Center Göteborg ligger precis vid knutpunkten Korsvägen som har bra kommunikationer. Som servicekoordinator på World Trade Center Göteborg kommer du arbeta ca två dagar i veckan men framförallt kunna täcka upp vid sjukdom eller eventuella toppar. Du kommer bli del av ett glatt team som trivs med att jobba ihop. Tjänsten är ett långsiktigt uppdrag och tanken är att du ska växa med tjänsten under dina studier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och World Trade Center Göteborg önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos World Trade Center Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicekoordinator är du spindeln i nätet och ska kunna ställa upp och hjälpa till med alla slags uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Underhåll av byggnadens nio kök och gemensamma utrymmen.
* Plocka disk, torka av ytor, tända ljus och fylla på kaffemaskinen
* Behjälplig vid konferenser och catering.
* Vid in/utflytt av hyresgäster möblerar du om på kontoret
* Arbeta i receptionen (bemöta gäster, svara i telefon och på mejl)
* Post och pakethantering

Vid enstaka fall kan du hoppa in och arbeta på en anläggning på Teatergatan, men här kommer det vara samma arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 2 år kvar av dina studier


* Har ett flexibelt schema
* Gärna har ett par års erfarenhet av service


Det är meriterande om du:


* Har en bakgrund inom café eller restaurang
* Har erfarenhet av reception på hotell eller företag


World Trade Center Göteborg har 27 års erfarenhet utav att bedriva kontorshotell så det är av vikt att du är professionell i ditt bemötande och har service ut i fingertopparna. Du trivs i en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där arbetstempot tidvis kan vara högt. Du har förmåga att lyfta blicken för att se vad som behöver göras och du tar gärna egna initiativ.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: ca två dagar i veckan
* Placering: Korsvägen, Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
World Trade Center Göteborg erbjuder företag som idag verkar i eller vill etablera sig i Göteborgsregionen en flexibel arbetsmiljö på strategiskt utvalda platser i Göteborg. Vi är marknadsledande inom våra huvudområden - kontorslösningar, företagsservice och nätverk. Här möts och samverkar företag från alla branscher och tillsammans skapar vi mervärden samt bättre affärsmöjligheter för varandra.

Arbetslivserfarenhet

Gruppledare för kontorspersonal: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

deltid
08.00-17.00
Linda Hanje
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 14996846Escape Room Stockholm