Kock - Skolrestaurang


Arbetsgivare: NYA MUNKEN AKTIEBOLAG
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2017-11-13

Du är utbildad kock med inriktning mot skolrestaurang/storkök och gärna kompetens inom specialkostområdet. Stor flexibilitet och en vilja att utveckla verksamheten mot en hållbar framtid. Vi söker en kock till vår skolrestaurang där det dagligen lagas ca 800 portioner från grunden till våra elever, medarbetare och andra gäster. I skolrestaurangen har vi två ansvariga kockar samt ett antal biträden som hjälper till runt lunchen. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för specialkosten från planering och inköp till färdig tillagad måltid. I uppdraget ingår att hålla reda på vilken specialkost som ska serveras till vem. Du ser också till att grönsakerna till salladsbordet är på plats varje lunch. Det kräver att du arbetar med stor noggrannhet samt ett positivt och engagerat förhållningssätt. Samtidigt ska du trivas med att samarbeta med dina kollegor och ser din profession som ett viktigt komplement i skolvardagen. Allmänt om Nya Munken
Nya Munken är en av Sveriges större fristående skolor. Skolan startade 1993 och bedriver undervisning i årskurs 7-9. Nya Munken ligger i Linköping i Östergötlands län.
Våra kärnvärden är att skapa trygghet, vara engagerade och tänka nytt. Skolan ska vara en trygg och stabil plats där alla elever blir sedda, har lika värde och kan utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.
Skolans ambition är att ge eleverna goda kunskaper, som gör att de klarar sig bra i gymnasiet och får en bra start i livet.
Nya Munken skapar en trevlig arbetsplats för elever såväl som för medarbetaren. Skolan tror fullt och fast på att en glad medarbetare är en bra medarbetare. En förutsättning för detta är att alla medarbetare och elever känner sig delaktiga i det dagliga arbetet.
Ägarform: Aktiebolag, Nya Munken AB. Majoriteten av aktierna ägs av en aktieägarstiftelse, Nya Munkens Vänner.
Antal elever: 560
Antal medarbetare: 82

Kompetenser

• Specialkost

Om anställningsvillkor

Semestertjänst
Johnny Palmborg, Köksmästare, Telefonnummer: 013- 32 99 76
johnny.palmborg@nyamunken.se
Beatrice Barlinger, Rektor, Mobilnummer: 0705155210, Telefonnummer: 0133292256
beatrice.barlinger@munken.linkoping.se
Skogslyckegatan 1
NYA MUNKEN AKTIEBOLAG
SKOGSLYCKEGATAN 1G
58726 LINKÖPING
Ange referens Kock - skolrestaurangEscape Room Stockholm