Lärare i svenska som andra språk/annat ämne


Arbetsgivare: Utbildningsförvaltningen
Arbetsort: Lysekil
Publiceringdatum: 2017-12-08

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.Arbetsuppgifter
Vi söker lärare som skall undervisa dels på IM dels på nationella program. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av grundläggande läs och skrivinlärning, du som har behörighet för grundskolans senare år är också välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare för gymnasieskolan eller grundskolans senare år.

Villkor
Tillsvidaretjänst 100%

Intervjuer kommer att ske löpande

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Martin Odell, Telefonnummer: 0523 613626
Åse Andrén Gustafsson, Telefonnummer: 0523 613282
nås via kommunens växel, Telefonnummer: 0523 613000
Kungsgatan 44
Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380 Lysekil
Ange referens 2017/238Escape Room Stockholm