E-Commerce coordinator till Fristads


Arbetsgivare: Effektiv Borås
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2017-12-20

Om vår kund
Vill du arbeta i en kreativ, teknisk roll tillsammans med engagerade kollegor hos Sveriges största leverantör av arbetskläder? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Fristads ingår i Fristads Kansas Group som är verksamma i fler än 20 länder, äger tre produktionsanläggningar och cirka 1900 har anställda. Som marknadsledande sätter vi standarden för kvalitet, komfort, produktutveckling och service. Läs gärna mer på www.fristads.com


Dina arbetsuppgifter
I rollen som E-Commerce coordinator till Fristads kommer du att bygga och underhålla webshoppar för Fristads storkunder samt underhålla våra Återförsäljares shoppar. Du kommer att arbeta med varje kundspecifik webshop, där du ansvarar för rätt produktinformation gällande bland annat priser, texter och bilder. En central del i tjänsten är att ha en koordinerande roll mellan säljare, IT-avdelning och inköpare där du bidrar med teknisk support. Arbetsuppgifterna innefattar även:

• Tekniskt säljstöd vid införsäljning
• Support för säljare och kundtjänst
• Ägaransvar och support för tilldelade shoppar
• Felsökning i interna och externa system (Navision, Webshopsystem, kunds inköpssystem etc.)

Fristads erbjuder dig en kreativ, teknisk och koordinerande roll inom en spännande bransch. Vi befinner oss i en expansiv fas och satsar stort på framtiden. Du kommer själv få möjlighet att påverka dina uppgifter och vi ger dig bra förutsättningar för att lyckas och utvecklas i din roll hos Sveriges största leverantör av yrkeskläder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom projektledning och E-Commerce. Du har såväl ett tekniskt intresse som en teknisk förståelse och meriterande är kunskaper i Excel, Photoshop och InDesign. Din kommunikationsförmåga i tal och skrift är mycket god, både på svenska och engelska samt gärna pedagogiska egenskaper. Ytterligare språk är meriterande.

Som person är du strukturerad, flexibel och har en analytisk förmåga. Du har en helhetsförståelse, då du samarbetar med olika delar av verksamheten samtidigt som du har ett starkt kundfokus. Vidare är du prestigelös och motiveras av att arbeta i projektform, både när det gäller uppstart, genomförande och slutförande.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är 12 januari 2018. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lotta Preijde: 0709-38 44 19 eller lotta@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.


Kompetenser

• MS Excel
• 2D-grafik-Adobe Photoshop
• Layout-Adobe InDesign

Arbetslivserfarenhet

Webbansvarig / Webbstrateg: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Lotta Preijde
lotta@effektiv.se
Skaraborgsvägen 3B
Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630 Borås
Ange referens 773Escape Room Stockholm