Biomedicinsk analytiker med specialistansvar till Klinisk kemi, Halmstad


Arbetsgivare: Region Halland, Klinisk kemi Halmstad
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2017-12-27

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. På avdelningen i Halmstad finns ett stort analysutbud med sektioner för allmänkemi/hormon, hematologi, koagulation, protein/allergi, specialkemi, molekylärbiologi och provtagning. Vid Klinisk kemi i Halmstad arbetar ca 65 medarbetare i olika yrkeskategorier och vår verksamhet bedrivs dygnet runt i moderna och ändamålsenliga lokaler.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker för tillsvidareanställning, med ett förordnande på 4 år som specialist-BMA vid sektionen för hematologi. Detta uppdrag innebär bl.a. att du har särskilt ansvar inom hematologi-sektionen och förväntas att:

• Svara för daglig drift och att aktuella arbetsbeskrivningar finns.
• Svara för rutiner för handledning och behörighet.
• Medverka vid inkörning av instrument.
• Bedriva sektionens verksamhet enligt standard ISO 15189 för medicinska laboratorier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med högskoleexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap, eller tidigare utbildning till laboratorieassistent.

Som person har du god samarbetsförmåga och delar gärna med dig utav din kunskap på ett kvalitetsmedvetet sätt, och bidrar därmed till verksamhetens utveckling. Fördjupade kunskaper inom hematologi är meriterande och vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Hematologi
• Molekylärbiologi
• Legitimation som biomedicinsk analytiker

Arbetslivserfarenhet

Biomedicinsk analytiker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Peter Nemeczek, Avdelningschef, Klinisk kemi, Telefonnummer: 035-13 15 72
Karolina Torstensson, Naturvetarna, Telefonnummer: 035-13 18 00
30185 Halmstad
Region Halland, Klinisk kemi Halmstad
Box 517
30180 HALMSTAD
Ange referens ADH 176/17Escape Room Stockholm