Finsktalande kundtjänstmedarbetare till familjärt bolag


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Varberg
Publiceringdatum: 2017-12-29

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till familjärt bolag
Letar du efter en arbetsplats där ansvar, familj och gemenskap är tre viktiga ledord? Anser du också att gruppdynamiken är det viktigaste på arbetsplatsen och längtar efter att jobba på ett företag där alla hjälps åt? Då har du hittat rätt! Randstad söker nu en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund i Varberg. Med dig har du avklarad gymnasieutbildning, med fördel systemvana och goda kunskaper i finska i tal och skrift. Låter det här som en möjlighet för dig att starta 2018 på bästa sätt? Då hoppas vi på din ansökan – redan idag!

Omfattning: Heltid 8-17, med start i januari 2018 och uppdrag 6 månader (med möjlighet till förlängning/övertag av kund)

Arbetsbeskrivning:
Här kommer du till ett familjärt bolag på en central adress i Varberg med gångavstånd till tågstationen. Du kommer arbeta i ett team om 10-talet medarbetare där alla hjälps åt och har roligt tillsammans. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du med telefon och mail som ditt främsta arbetsredskap supportera kunder i olika frågor.

Exempel på dina arbetsuppgifter;

• Låna ut pengar och svara på kringfrågor.
• Låna in pengar (ta kontakt med banker).
Kvalifikationer:
Här behöver du;

• Goda datakunskaper (exempelvis i Office-paketet och växelsystem)
• Goda kunskaper i både svenska och finska i såväl tal som skrift (i jobbet används finska).
• Avklarad gymnasieutbildning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas här har du en stark servicekänsla och älskar att supportera kunder. Du är även självgående och initiativtagande. Vidare är det viktigt att du kommer överens med din arbetsgrupp, så visst är du även social, glad och positiv? Tycker du att ovanstående stämmer in bra på dig? Då kommer du bli ett värdefullt tillskott på arbetsplatsen.

Har du tidigare erfarenhet från en liknande roll (inom kundtjänst och(eller service) ser vi det som ett plus (ej krav).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-01-29
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Niclas Norenius Marander | niclas.norenius.marander@randstad.se [ mailto:niclas.norenius.marander@randstad.se ]

Kompetenser

• MS Office
• Kundtjänst

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Niclas Norenius Marander
niclas.norenius.marander@randstad.se
Birger Svenssons väg 34, 43240 Varberg
Randstad AB
Birger Svenssons väg 34
43240 Varberg
Ange referens 201112835Escape Room Stockholm