Pressoperatör till kundföretag i Tranemo kommun sökes!


Arbetsgivare: First Personalpartner AB
Arbetsort: Tranemo
Publiceringdatum: 2018-01-02

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Nu letar vi efter en Pressoperatör! Är det du?

Arbetsuppgifter:

När du arbetar som Pressoperatör kommer du att arbeta med ett klippande verktyg inom metallproduktion. Du kommer att övervaka maskinen och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalitet. Du kommer även att ställa in maskinen och göra lättare service och underhåll. Arbetet är förlagt till dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi tror att du som söker har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Du har tidigare arbetat med att ställa automatiserade pressar, där även mått och toleranser av detaljerna har förekommit. Kan du dessutom utföra mindre service och underhåll på industrimaskiner ser vi det som ett plus. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande.

Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Du är noggrann i ditt arbete och du tänker alltid på produktens kvalité, vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Vidare är du organiserad och har ett sinne för detaljer. Du tycker om att arbeta i tempo, har en god samarbetsförmåga och är ansvarsfull.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Linda Carlsson via mail linda@firtspersonal.se eller på telefon 0722-351129Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Automatpressare, metall: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid 6 månader
Linda Carlsson
Bäckeskogsgatan 2 50468 Borås
First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468 BoråsEscape Room Stockholm