Serviceinriktad säljare sökes till Sundbybergs Stadsnät


Arbetsgivare: hubbr
Arbetsort: Sundbyberg
Publiceringdatum: 2018-01-02

hubbr people har med framgång arbetat länge med fältsälj. Av tradition arbetar vi med några av Sveriges största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra team.

Nu växlar vi upp för att nå nya höjder och söker därför teknikintresserade fältsäljare med uppdrag att sälja fibertjänster för en av Stockholms största stadsnätsleverantörer, Sundbybergs Stadsnät.

Vi söker två säljare med start i slutet av januari eller början av februari


Om jobbet
Som säljare kommer du att besöka privatpersoner och sälja bredband, IP-telefoni och digital-tv. Kunderna bor främst i Sundbybergs kommun. I tjänsten ingår inte bara försäljning utan även arbetsuppgifter som exempelvis support, installation, felsökning, event och avtalsskrivning, vilket gör tjänsten perfekt för dig som är serviceinriktad och uppskattar långvariga relationer med dina kunder – allt för att garantera att de blir nöjda över tid.

Det vi erbjuder

- 6 månaders provanställning innan tjänsten går över i en tillsvidareanställning

- 25 semesterdagar per år

- Fast månadslön

- Kontorstider

- Du blir anställd av hubbr people men utgår från Sundbybergs Stadsnäts lokaler

- Den utbildning och uppföljning som krävs för att garantera kunderna högsta kvalitet och service


Den vi söker
Du behöver ingen erfarenhet eller kunskap om stadsnätstjänster då vi utbildar alla från grunden. Däremot ser vi att du har ett genuint intresse för teknik och har en fallenhet för installation och felsökning. Logiskt tänkande är därför en egenskap vi skattar högt. Utöver det söker vi dig med en säljande personlighet som drivs av höga säljresultat som håller god kvalitet samt dig som är pedagogisk, lösningsfokuserad, självständig och har viljan att lära dig nya saker – allt kryddat med charm. I tjänsten är B-körkort ett krav men övriga erfarenheter eller meriter är mindre relevanta. Vi söker hellre dig med rätt ambition och personlighet än dig med rätt cv. Talar du flytande engelska är det ett plus.

Att söka en tjänst
För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas i Stockholm eller via Skype.


Urvalsprocessen startar direkt efter nyår. Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Eelena Blomkvist, Telefonnummer: 072-2487141
eelena.blomkvist@hubbr.se
Gustavslundsvägen 143, Stockholm
hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751 StockholmEscape Room Stockholm