Nu söker vi dig som vill arbeta som glasmontör!


Arbetsgivare: OnePartnerGroup Väst AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-01-05

Är du en framåtlutad kille eller tjej som vill arbeta som glasmontör hos vår kund? Se hit!

Om kundföretaget
Vår kund är ett glasmästeri och arbetar med att montera olika slags glaspartier främst för byggföretag, fastighetsbolag samt privatpersoner.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som glasmontör kommer du att arbeta med mindre och större projekt. Du kommer att få montera olika typer av glaspartier till balkonger, dörrar, innerväggar, fasader etc. Att jobba som glasmontör hos vår kund innebär en varierande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Det är ett socialt arbete där du skapar en relationsportfölj med både dina kollegor och med kunderna. Arbetet är förlagt dagtid mellan 07:00-16:00. För att vara aktuell för denna tjänst ska du kunna börja arbeta 2 Januari 2018.

Din profil
För den här rollen söker vi dig som är händig och har en verktygsvana.. Du skall vara serviceinriktad, social och ha lätt för att samarbeta både enskilt och i grupp, samt ha kunden i fokus. Detta är viktigt då du arbetar i par med en kollega och du är ute hos kund på olika projekt. Körkort är ett krav i tjänsten som glasmontör då du ska kunna ta dig mellan de olika projekten.

Krav:
- B-körkort

Meriterande:
- Glaserfarenhet
- Erfarenhet från byggbranschenOm vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Hanna Andersson
Södra Gubberogatan 8
OnePartnerGroup Väst AB
Södra Gubberogatan 8
41663 Göteborg
Ange referens 5875Escape Room Stockholm