Nytänkande konditori- och bageriansvarig till Carotte


Arbetsgivare: Carotte Staff AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-03-14

Om företaget
Carotte, grundat 1982, är ett av Stockholms äldsta och numera största event- och cateringföretag. Idag driver vi branschen framåt genom stora onlinesatsningar, vårt bemanningsbolag Carotte Staff samt vällagad och nyskapande catering - hjärtat i vår verksamhet. Carotte har vuxit kraftigt de senaste åren och vi fortsätter att satsa på stora event och fester. Idag har Carotte som enda bolag i branschen allt under samma tak, från mat och dryck till personal, dekor och projektledning. Vi har därmed full kontroll på våra leveranser och tar fullt ansvar för våra kunders event.

Vårt bageri präglas idag av bra råvaror och medvetna produkter, vi bakar med surdeg och använder oss av stenugn samt ekologiskt mjöl. Vi lägger stor vikt vid att vara insatta i nya trender samtidigt som vi alltid strävar mot att vara nytänkande och kreativa med vår egna Carotte-prägel, att råvarorna och slutprodukten är av bästa kvalité är självklart för oss.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en passionerad bagare/konditor som vill ta dig an en ny utmaning som vår konditori- och bageriansvarig. Vi är idag 2 st som arbetar uppdelat inom dessa områden och söker en tredje som ska komma in och ta ett större ansvar för detta. Du kommer få ta dig an en roll som du själv får vara med och forma samtidigt som vi redan har en gedigen grund med spännande kunder bestående av både privatpersoner och företagskunder, stora som små.

Vi ser att du kommer in med ett kreativt och nytänkande sinne och har viljan till att ta vårt bageri till en ny nivå. Vår ambition är att vara ett självklart val för våra kunder när det kommer till att beställa bröd, tårtor, bakverk och desserter till samtliga event- och cateringuppdrag, viktigt är därför att du tycker om att vara med och utforma nya idéer utifrån kundernas önskemål.

Din profil
För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är en god teamplayer som har en stor ansvarskänsla samt en stor passion för yrket. Du trivs i varierande arbetstempo och du har ett genuint intresse att alltid göra ditt yttersta och en vilja att alltid leverera det bästa till våra kunder. Du har förmågan att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.

Krav
Minst 2-3 års erfarenhet som konditor och/eller bagare
Relevant utbildning
Goda kunskaper i både svenska och engelska, skrift som tal.

Omfattning
Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Jobbar varannan lördag samt mån – fredag i skift.

Om oss
Carotte Group har som enda företag samlat allt inom event, catering och bemanning under ett och samma tak. Såväl stora företag som privata festsällskap väljer oss dagligen för innovativa möten, personlig service och mat tillagad från grunden. Inom Carotte ryms även flera restauranger samt Stockholms snyggaste food truck. Vi är 50 medarbetare med det gemensamma målet att bli bäst i Sverige på nyskapande service & event. Välkommen till oss!

Hos oss får du möjligheten att tidigt vara med och forma bolaget. Du får flexibiliteten och styrkan som ett litet bolag erbjuder, men även musklerna från en stark koncern. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling, exempelvis anordnades Carotte Leadership Academy under 2017.

Övrig information
Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in den så snart som möjligt. Rekryteringen sköts av vårt rekryterings- och bemanningsbolag Carotte Staff, sök via länken nedan.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

Kontaktperson
Madelene Sturesson
madelene@carottestaff.se

Publiceringsdatum
2018-03-14

Kompetenser

• Tårtor/bakelser

Arbetslivserfarenhet

Bagare / Konditor: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Fast anställning tills vidare
Tegeluddsvägen 92, Stockholm
Carotte Staff AB
Tegeluddsvägen 92
11528 StockholmEscape Room Stockholm