Underhållstekniker till Kemet Electronics AB


Arbetsgivare: OnepartnerGroup Jönköping AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-03-16

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållstekniker.

Om kundföretaget
KEMET Koncernen är en av världens ledande leverantörer av kondensatorer för professionellt bruk och har över 10.000 anställda världen över.
Kemet Electronics AB, tidigare Evox Rifa AB i Gränna har mer än 50 års branscherfarenhet och ingår sedan 2007 i Amerikanska KEMET-koncernen. Grännaenheten är specialiserat på utveckling och tillverkning av elektrolytkondensatorer främst för fordonsapplikationer. På Grännaenheten arbetar över 100 personer med utveckling, tillverkning och marknadsföring av våra produkter. Deras kunder finns över hela världen, med Europa som huvudmarknad.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2500 medarbetare är vi verksamma på 40 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
KEMET Electronics AB söker en underhållstekniker till Grännaenheten, som idag består av sju underhållstekniker. Som underhållstekniker på KEMET ansvarar du och dina kollegor med att säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet. Service och reparationer av utrustningen både akut och förebyggande är dagligt förekommande arbetsuppgifter. Då KEMET har stor efterfrågan på sina produkter och ständigt behöver förbättra och följa upp maskinernas tillgänglighet, är du en viktig del i förbättringsarbetet.

Då KEMET bedriver produktion dag-, kväll- och nattetid kan varierande arbetstider förekomma. Som underhållstekniker arbetar man alltid minst i team om två under arbetspassen. Du rapporterar till underhållschefen.

Din profil
Underhållsavdelningen är en viktig byggsten för att företagets produktion ska fortlöpa utan störningar. Därför tror vi att du som söker är en prestigelös, serviceinriktad och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta i grupp. Vidare har du en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.
Vi tror att du för att lyckas i rollen har dokumenterad erfarenhet av arbete med produktionsutrustning. Har du el-behörighet (BB1) är detta meriterande. Företaget tillämpar Lean Manufacturing som arbetssätt och ser gärna att du arbetat med metoden tidigare.
Då företaget är en amerikansk koncern ställs utöver obehindrad svenska i tal och skrift även goda kunskaper i engelska.

Skallkrav:
- Arbetslivserfarenhet inom teknik (servicetekniker inom liknande område, bilmekaniker, industrielektriker eller styr- och reglerteknik)
- Kunskaper i mekanik och pneumatik alternativt el
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Elbehörighet
- PLC programmering

Anställningen är en tillsvidareanställning med eventuell visstidsanställning inledningsvis.

Din ansökan vill vi ha senast den 15/4 via www.onepartnergroup.se. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig via mail till Anders Brolin på anders.brolin@onepartnergroup.se.


Kompetenser

• BB1 (vissa elinstallationer)
• Elektriker - industri
• Styr- och reglerteknik
• Mekanik
• Pneumatik
• PLC (programmerbart styrsystem)

Arbetslivserfarenhet

Underhållsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Mogölsvägen 4
OnepartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593 JÖNKÖPING
Ange referens 6689Escape Room Stockholm