Servitris/Servitör på Överste Mörner


Arbetsgivare: ÖVERSTE M'S RESTAURANG AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-03-22

Du som söker tjänsten ska ha minst två års erfarenhet av att jobba som servitör/servitris. Under sommaren kommer du att jobba upp till heltid. Vi anställer löpande under våren och ser gärna att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Om du har sökt tjänsten tidigare men fått avslag är du välkommen att söka igen.Som servitör/servitris på Överste Mörner har du ansvar för en station i restaurangen eller på uteserveringen. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet. Överste Mörner Pub & Grill är en framåtsträvande restaurang i centrala Linköping belägen precis vid stadens hjärta; Stora Torget. På sommaren frodas torget och Överste Mörners uteservering fylls med gäster som kommit för att njuta av mat och dryck med goda vänner. Det är mycket liv och rörelse, så du som föredrar ett aktivt arbete med mycket att göra skulle förhoppningsvis finna arbetsglädje här. Inne i restaurangen möts du av en inbjudande miljö i äkta engelsk pub-anda med härlig musik i bakgrunden. Vi erbjuder en bred och variationsrik meny och har ett stort sortiment av dryck, med fokus på god öl i alla dess former.

Om lön

Timlön

Om anställningsvillkor

Arbetstid/Varaktighet: Tidsbegränsad heltid-/deltidsanställning med schemalagd arbetstid fram till sommarsäsongens slut, med chans till förlängning.
STORA TORGET 8
ÖVERSTE M'S RESTAURANG AB
STORA TORGET 8
58219 LINKÖPING
OBS! Vi har ingen möjlighet att svara på frågor via telefon eller på plats på restaurangen. Vi tar endast emot ansökningar via mejl.
Ange referens Servitör/Servitris på MörnersEscape Room Stockholm