Kock Gävle


Arbetsgivare: ISS Facility Services AB
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2018-03-29

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kock till ISS/Gävle
Nu söker vi en erfaren och duktig kock till vårt kök i Gävle.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att av Kökschefs framtagna rutiner sköta den dagliga produktionen där vi producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering i samråd med kökschef , Restaurangchef samt kund. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock eller motsvarande praktisk erfarenhet och har 3 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost.. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta driftchef Tommy Gräsell 0734-366811

Övrigt
Tjänsten är på deltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Helgarbete förekommer.
Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Kompetenser

• Husmanskost
• Storkök
• Dietkost

Arbetslivserfarenhet

Kock, storhushåll: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 47635
ISS Facility Services AB
Box 47635
11794 StockholmEscape Room Stockholm