Har du läst arkivvetenskap och söker ett långsiktigt uppdrag?


Arbetsgivare: Bemannia Kontor
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-04-05

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta inom registratur/arkiv och som läst arkivvetenskap A samt B. Tidigare erfarenhet är inte det viktigaste, utan snarare dina kunskaper inom området. Det går därmed bra att vara nyexaminerad.

Om uppdraget:

Start för uppdraget är snarast och det beräknas pågå till januari 2019. Omfattningen är heltid med arbetstid 8-16:45 med ca 45 min lunch. Du kommer att arbeta hos vår kund som är en av Sveriges största fastighetsägare. Deras vision är att vara ledande inom utbildningsmiljöer.

Dina arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta registrering och diarieföring av inkommande post och mail. Du kommer även att arbeta med att besvara frågor från anställda. Vi tror därför att du är noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer arbeta i en roll med olika kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk.

Efter hand är tanken att du också kommer utbilda anställda i diarieföring och lagar kring detta. Utöver detta kan det längre fram ingå att hjälpa till med boxläggning och förteckning av arkivmaterial samt att representera registraturen i eventuella projekt.

Dina kvalifikationer:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Läst arkivvetenskap A och B på högskolenivå
- Goda kunskaper i Office-paketet

Vad vi erbjuder dig:

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan:

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofie Nilsson på e-postadress: sofie.nilsson@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.


Alla våra lediga tjänster finner du här: www.bemannia.se/lediga-jobb/

Registrera ditt CV här: www.bemannia.se/registrera-ditt-cv/
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Välkommen till Bemannia - Rätt person direkt!
www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Registrator: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Inledningsvis till jan 2019
Sofie Nilsson
Sveavägen 155 11346 Stockholm
Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346 StockholmEscape Room Stockholm