Lärare Sv/En, åk 4-6, Pilängskolan


Arbetsgivare: Lomma kommun, Område Piläng
Arbetsort: Lomma
Publiceringdatum: 2018-04-16

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus.
Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.
Som en del av Pilängskolan och Lomma kommun får du arbeta i en attraktiv skolkommun med fokus på lärande och utveckling. Pilängskolan och Lomma kommun utmärker sig regelbundet med höga placeringar i nationella rankingar och våra elever gör framstående resultat i olika tävlingar. Du kommer också, tillsammans med dina nya kolleger, vara med och utforma våra nya lokaler då vi flyttar in i en helt nybyggd skola läsåret 19/20.

Pilängskolan i Lomma är en skola för elever mellan 10 och 16 år. Vi har två till tre klasser per årskurs i åk 4-6 och 6 klasser per årskurs i åk 7-9. En klass i varje årskurs är en MFF akademiklass där eleverna utöver sina ämnen även har möjlighet att utveckla sin fotboll under skoldagen. Detta sker i samarbete med MFF inom ramen för deras akademisatsning.

På Pilängskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar.


ARBETSUPPGIFTER
Lärare Sv/En, åk 4-6. Visstidsanställning höstterminen 2018, med ev möjlighet till tillsvidareanställning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i ovanstående ämnen. Meriterande med behörighet i fler ämnen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-08-13 .
Mathias Persson Benndoff, Rektor, Telefonnummer: 040-641 1317
Christine Ohlsson, bitr rektor, Telefonnummer: 040-641 1316
Hamngatan 3 Lomma
Lomma kommun, Område Piläng
Hamngatan 3
23481 Lomma
Ange referens 74-2018Escape Room Stockholm