AFFÄRSINGENJÖR


Arbetsgivare: Halmstads Energi och Miljö AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-05-18

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Som Affärsingenjör hos oss på HEM axlar du hjältemanteln genom att skräddarsy tekniska och affärsmässiga lösningar åt våra större kunder. De superkrafter du behöver använda i denna tjänsten är att med din affärsmässighet och förmåga att knyta kontakter verka för en bättre affär, både för kunden och HEM.ARBETSUPPGIFTER
Vi levererar helhetslösningar inom energiområdet för att uppnå en enkel och miljösmart vardag för våra större kunder. Vi ser en stor potential i efterfrågan och i utvecklingen av våra energitjänster (energieffektivisering, drifttjänster, entreprenader inom energi- och miljöområdet) och vi behöver förstärka avdelningen med en affärsingenjör.

I rollen som affärsingenjör arbetar du nära kunden. Genom behovsanalys finner du tillsammans med kund en teknisk och affärsmässig lösning och driver våra stora affärer i mål. Till din hjälp har du hela tiden internt stöd från vår energitjänsteavdelning.
Du kommer även att vara avtalsansvarig för flera befintliga kundsamarbeten. Rollen innebär ansvar för att HEM levererar enligt avtal, samt att genom kontinuerlig kundkontakt utveckla och fördjupa befintliga samarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi ser att du som söker den här tjänsten har mycket god affärsförståelse och lätt för att knyta kontakter som ger förtroende. Du är mycket bra på att samarbeta, är målinriktad och uthållig. Det innebär att du har förmågan att initiera, genomföra och slutföra uppdrag. Vi ser mycket positivt på din förmåga att se till helheten och att tänka nytt. Självklart identifierar du dig med våra värderingar – engagemang, öppenhet, ansvar och omtanke.

Du har civilingenjörsutbildning/högskoleutbildning eller motsvarande inom energisystem/teknik och gärna erfarenhet av försäljning eller kundorienterat arbete. Kunskap inom ekonomi, fastighetsautomation och energieffektivisering är meriterande. Erfarenhet från branscher såsom energi/el, VVS, konsult eller fastighet, samt kunskap avseende fastighets- och avtalsjuridik är också meriterande

B-körkort är ett krav.

VAD ERBJUDER VI?
Tjänsten är en heltidsanställning på Halmstad Energi och Miljö. Vi sitter i nya fräscha lokaler i närheten av Flygstaden i Halmstad.

TILLTRÄDE
Vi önskar tillträde snarast och tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!


Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Svartalundvägen 2
Halmstads Energi och Miljö AB
Svartalundvägen 2
30102 HalmstadEscape Room Stockholm