Processledare med energi och kvalitetstänk


Arbetsgivare: Badenoch & Clark
Arbetsort: Fagersta
Publiceringdatum: 2018-05-29

Vill du arbeta som ledare i produktionsmiljö i ett mindre, flexibelt elektronikföretag? Brinner du för att få med dig ditt team mot tydliga produktionsmål samtidigt som ni hittar processförbättringar och har roligt tillsammans? Då kan nedan tjänst vara något för dig.

Wintech är en kundfokuserad kontraktstillverkare med mångårig erfarenhet av tillverkning av kvalificerade elektronikprodukter. Kapacitet och mångårigt kunnande finns för montering av yt- och hålmonterad elektronik (pcba). Med Wintech som samarbetspartner har kunden ett och samma företag för prototypframtagning –produktionsanpassning – volymproduktion. Företagets storlek och organisation gör att vi har det mindre företagets flexibilitet kombinerat med det större företagets strukturella arbetssätt och bredd. Läs gärna mer om oss: www.wintech.se

Din roll
Du blir teamledaren i ett produktionsteam om 6 medarbetare och i ditt ansvarsområde ingår att ansvara för processen där du tex blir en viktig kugge gällande validering och utveckling av allt det kvalitetsarbete som pågår hos Wintech nu. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
- Du ser till att takttiden för produktionen upprätthålls
- Behåller och förbättrar produktionens KPI enligt uppsatta mål
- Leder delproduktionsmöten samt deltar och rapporterar i produktionsmöten
- Agerar processledare och leder processförbättringar samt ser till att personal har rätt möjligheter att uppnå goda kvalitetsresultat.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning elektronik, mekanik eller mekatronik eller har inhämtat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi vill också att du tidigare arbetat med processförbättringar som projektledare eller haft en liknande tjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med Lean inom produktion. Det är viktigt att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person är du driven och målinriktad med ett stort engagemang i det du gör. Ditt positiva och lösningsorienterade sätt smittar av sig och du får med dig andra genom att tydligt kommunicera mål och sprida ditt stora intresse för ny teknik.

Ort: Fagersta

Sista ansökningsdag: Söndagen den 17 juni men urval till denna tjänst sker löpande, så sök snarast.

Ansökan
Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Eva Bjälkander 073 684 77 35. Urval sker som sagt löpande, så ansök snarast. Glöm inte att tillsammans med ditt CV också bifoga ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Kompetenser

• Lean/Ständiga förbättringar
• Mekanik
• Mekatronik

Arbetslivserfarenhet

Processingenjör, el-tele: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare/Heltid
Eva Bjälkander, Recruitment Consultant, Telefonnummer: 073-684 77 35
eva.bjalkander@badenochandclark.se
Bangårdsgatan 1
Badenoch & Clark
Bangårdsgatan 1
73740 FAGERSTA
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm