Operatör inom livsmedel till Foodmark i Stockholm!


Arbetsgivare: Uniflex Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-05-29

Jobbeskrivning
Nu söker vi på Uniflex flera processoperatörer till Foodmark AB i Haninge, Stockholm. Foodmark är ett av Sveriges största livsmedelsföretag och producerar flera av våra mest kända produkter inom bl.a. sallad, sås, dressing, messmör och mjukost. Bland deras varumärken finner du exempelvis Rydbergs, Lohmanders och Fjällbrynt. På Foodmark satsar de på innovation, med konsumenten i fokus och är under ständig utveckling för att bli ännu bättre.

I början av april i år flyttade Foodmark in i deras nya fabrik i Albyberg, Haninge. I nya och fräscha lokaler kommer du jobba i produktion med att initialt göra beställningar/returer i SAP, flytta material från varuhiss till produktion och från linjerna till färdigvarulagret. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, ansvarstagande och god kommunikation.

Arbetet är förlagt på tvåskift, dvs du arbetar alternerande förmiddag kl. 06:30-15:06 och eftermiddag kl. 14:45-23:21.

Du blir anställd via oss på Uniflex med stor chans till direkt anställning hos Foodmark om du gör ett bra jobb.


Personliga egenskaper
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person ser vi att du trivs med att arbeta i team och du är nyfiken på både maskiner och Foodmarks produkter. Du trivs med ordning och reda, du är metodisk och noggrann. Dessutom gillar du att lösa problem och tycker det är spännande med produktion.

Krav för tjänsten:
- Gymnasial utbildning
- Bra svenska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av produktionsmiljö
- Truckkort A

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet från livsmedelstillverkning

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så se till att skicka in din ansökan redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Kompetenser

• Truckvana

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Christoffer Acklund
Arenavägen 57
Uniflex Sverige AB
Arenavägen 57
12107 Stockholm-Globen
Ange referens 41877Escape Room Stockholm