Ekonomiassistent inom kundreskontra till Odd Molly


Arbetsgivare: Placera Personal AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-05-31

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Odd Molly är ett snabbt växande designföretag som nu söker en erfaren och driven ekonomiassistent inom kundreskontra till bolagets vackra huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. På huvudkontoret arbetar ca. 60 kollegor och här erbjuds du en spännande och utvecklande roll som ekonomiassistent på ett mycket trevligt företag som har bland annat har kollektivavtal, personalrabatt samt friskvårdsbidrag till sina anställda.

Om tjänsten
Du kommer som ekonomiassistent inom kundreskontra tillhöra ekonomiavdelningen och kommer att rapportera till redovisningschefen. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt och detta är en Hyr-köpsrekrytering där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som ekonomiassistent inom kundreskontra kommer du bl.a. självständigt arbeta med:

• Fakturera och kreditera kunder
• Registrera kundinbetalningar
• Hantera kunders kreditvärdighet samt betalningsvillkor
• Inkassohantering
• Ha mycket telefon- och mailkontakt med både kunder och agenter
• Påminnelsehantering
• Momsdeklaration
• Bokslutsarbete

Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du:

• Har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande
• Har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
• Har goda kunskaper i Excel
• Har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift eftersom du kommer ha mycket kundkontakt både inom Sverige och utomlands

Personligt
I rollen ekonomiassistent inom kundreskontra är det viktigt att du trivs med mycket kundkontakt och att du är en service- och lösningsinriktad person. Du måste också ha skinn på näsan, trivas i ett högt tempo samtidigt som du är duktig på att snabbt överblicka nya situationer. Vidare är du prestigelös, duktig på att prioritera och får saker och ting gjorda.

Arbetstid/ varaktighet
Heltid: 40h/v med möjlighet till flex
Start: omgående, så snart som möjligt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten omgående - urval sker löpande!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: kundreskontra, ekonomiassistent, bokföring, löpande bokföring

Kompetenser

• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Heltid: 40 tim/h Hyrköp, konsultuppdrag på 6 månader som sedan kommer gå över i en anställning om båda parter är nöjda.
Charlotte Ekenstam, Rekryterare, Telefonnummer: 0765362708
Kista Science Tower
Placera Personal AB
Kista Science Tower
16451 Kista
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.



Escape Room Stockholm