Erfaren truckförare för heltidsarbete!


Arbetsgivare: Arena Personal Sverige AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-01

Om tjänsten
Nu söker vi för kunds räkning duktiga truckförare!

Tjänsten innebär arbete på lager där ett av dina viktigaste verktyg kommer att vara trucken. Du som söker ska därför ha vana av truckkörning samt gilla att arbeta fysiskt. Tjänsten kräver dessutom att du är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och arbetsplatsen ligger i Göteborgsområdet.Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att har:
-Truckkort A1+B4 samt erfarenhet av truckkörning
- God fysik

Meriterande:
- Körkort B
- Lager, terminal eller logistikvana
- Erfarenhet av orderplock

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Odinsgatan 13
Arena Personal Sverige AB
Odinsgatan 13
41103 Göteborg
Ange referens 3620Escape Room Stockholm