Nyexaminerad ekonomiassistent sökes i augusti!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Vallentuna
Publiceringdatum: 2018-06-05

Har du precis tagit examen och har erfarenhet inom ekonomiområdet? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker just nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent under två månader från augusti till oktober med chans till förlängning.
Vår kund är ett serviceföretag som erbjuder rätt kunskap och rätt produkter för hotell, restaurang och catering. Vår kund är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen. Passionerad, personlig och stolt är deras värdeord.

Du kommer arbeta med leverantörsfakturering och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Fakturahantering
- Assistera ekonomiavdelning
- Brev och dokumenthantering
- In och utbetalningar

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men sitta på vår kunds kontor i Vallentuna. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, uppdraget startar i augusti och löper fram till och med oktober.
Arbetstiderna är under kontorstider mellan 8-17.

Din profil
Vi söker dig som har studerat på högskola, universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi. Vidare har du någon erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare, exempelvis genom extraarbete eller sommarjobb inom leverantörsreskontran. Du har även god datavana samt goda kunskaper i Microsoft Excel. För att passa i denna roll söker vi dig som är utåtriktad och driven. Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Kompetenser

• In- och utbetalningar
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Visstidsanställning
11 dagar - 3 mån
StudentConsulting
StudentConsulting
Sveavägen 168
11346 StockholmEscape Room Stockholm