Skidverkstadsmedarbetare till Branäs vintern 2018/2019


Arbetsgivare: Branäs Fritidscenter AB
Arbetsort: Torsby
Publiceringdatum: 2018-07-01

Säsongsjobba i Branäs vintern 2018-19

Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expresslift och 30 nedfarter. Anläggningen har elva gånger belönats med priset "Bästa skidanläggning för barnfamiljer". Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. Ta chansen och kom till ett utvecklande arbete i en härlig positiv skidmiljö. "BRANÄS BÄSTA BERGET" är vinterns roligaste arbetsplats!

Skidverkstadsmedarbetare:
Tillsammans med ditt team i skidverkstan ser du till att våra skidutrustningar som varit uthyrda till våra gäster får den behandling som de behöver för att upp nå de krav som nästkommande hyrestagare har. Det kan vara allt ifrån att valla skidor, slipa belag, slipa stålkanter till att lägga klister på längdskidor. För att kunna utföra ditt arbete så ser vi till att du får den utbildning och stöd som du behöver för att klara av samtliga uppgifter i skidverkstan. Du ska också kunna lära ut hur de olika maskinerna utförs korrekt, samt se till att de uppsatta dagliga rutinerna kring maskinerna fungerar som de ska. Ett måste för att nå de mål som din närmsta chef och arbetsledare har satt upp så behöver det vara ordning och reda, städat samt en tydlig struktur i skidverkstans lokaler. Detta är upp till er i teamet att hjälpas åt med, för att kunna göra en sådan bra produkt som möjligt. Det kan också hända att både du och dina kollegor har kassapass, förbokning, utkörning eller andra uppgifter som tillhör skiduthyrningens dagliga arbete. Som verkstadsmedarbetare är det önskvärt att du är kunnig eller har erfarenhet inom liknande hantverkaryrke, och att du känner dig bekväm med maskiner och handverktyg.

Du är minst 19 år gammal och söker ett äventyr som ger en massa nya erfarenheter och vänner för livet. Du skall vara bekväm med engelska eller svenska språket. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Branäs tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster. Vi ordnar boende till alla som önskar. Detta är en säsongsanställning mellan november/december och april och denna tjänst går under HRF:s kollektivavtal.

För att läsa mer om, och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.branas.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 2 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Undrar du över något kan du ringa personalchef, Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Hel - och deltid, november/december-april
Karin Modin Svärd 054-132601
Branäs Fritidscenter AB
Gondolvägen 1
68060 SYSSLEBÄCKEscape Room Stockholm