Ledigt chaufförsjobb hos HOYER i Stockholm!


Arbetsgivare: HOYER SVENSKA PETROLOG AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-07-02

Som tankbilschaufför på HOYER Svenska Petrolog AB behöver du vara flexibel och trivas i en dynamisk och föränderlig miljö, då den ena arbetsdagen sällan är den andra lik. Du har flera kontaktytor i ditt arbete och måste därför vara serviceinriktad och en lagspelare. Rätt person trivs med att arbeta i frihet under ansvar och med ett strukturerat arbetssätt. Du är en problemlösare och säkerhetstänket finns med dig i allt du tar dig an.

Krav:
• CE-kort
• Har kört lastbil med släp i minst 2 år
• Giltigt ADR för tank (om inte kan eventuell utbildning diskuteras för rätt person)
• YKB (Yrkeskompetensbevis)
• Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av att ha kört tankbil

Enligt den nya lagstiftningen GDPR som innefattar hantering av personuppgifter vill vi informera om att de personuppgifter som skickas vid ansökan kommer att sparas under rekryteringsprocessen och upp till ett år därefter. Detta innefattar telefonnummer, namn, email och adress som du uppger i din ansökan. Detta sparas för att kunna komma i kontakt med dig om det blir aktuellt, samt för kontakt vid eventuella kommande tjänster under 1 års tid. Genom att skicka in din ansökan samtycker du till ovanstående. Du har du rätt att bli informerad om vilka av dina personuppgifter vi arkiverar samt vad syftet med arkiveringen är. Du har även rätten att begära ut dina uppgifter från oss som arbetsgivare.Som tankbilschaufför på HOYER Svenska Petrolog AB levererar du med tung lastbil och släp petroleumprodukter till våra kunder utifrån en modern bilpark. Du utgår från bilparken där du varje dag möter dina närmsta kollegor och är en del av ett härligt gäng i blandade åldrar. Din arbetsdag består av att lasta din tankbil vid depå för att därefter lämna godset till våra kunder. Med ett datoriserat leveranssystem i framkant kan du alltid planera och förutspå din arbetsdag. HOYER är i en spännande situation företagsmässigt under 2018 och erbjuder bra förmåner för de som vill jobba med oss under året. Kvalificerad tankbilserfarenhet och körningar mot en av Sveriges största bensin- och dieselleverantörer, samt framtida möjligheter inom branschen är ett givet plus som du tar med dig från HOYER. Vi på HOYER Svenska Petrolog AB ser våra tankbilschaufförer som våra vardagshjältar, vilka varje dag ser till att våra kunder får petroleumprodukter levererade med förstklassig service och hög precision. Är du en person som trivs ute på vägarna och vill bli en del av ett marknadsledande tankbilsföretag? HOYER Svenska Petrolog AB söker nu fler tankbilschaufförer till sin verksamhet i Stockholm.

HOYER-koncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 5 000 anställda över hela världen. HOYER Svenska Petrolog AB levererar komplexa och moderna logistiklösningar till internationella och nationella olje- och gasföretag som har de högsta kraven gällande kvalitet, hälsa, säkerhet och kundservice. Läs gärna mer om oss på: https://www.hoyer-group.com/en

Om lön

Det finns mycket goda möjligheter för fortsatt anställning hos nästa aktör som tar över körningarna, så tveka inte att söka! Kontakta oss för mer information om spännande körningar och eventuella förmåner.

Om anställningsvillkor

Vi söker visstidsanställda start omgående och t.o.m. november 2018. Vi bedriver omfattande men tidsbegränsande körningar under 2018 och erbjuder förmåner för de chaufförer som jobbar med oss under detta år.
WARFVINGES VÄG 33
HOYER SVENSKA PETROLOG AB
WARFVINGES VÄG 33
11251 STOCKHOLM
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att ansöka om tjänsten skicka din ansökan redan idag till scandinavian.jobs@hoyer-group.com. I ämnesraden skriver du vilken ort du ansöker till
Ange referens Chaufför StockholmEscape Room Stockholm