SAP ABAP-utvecklare


Arbetsgivare: Acando Consulting AB
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2018-07-04

Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera, utveckla eller konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

Vi söker nu dig som har passion för kundnöjdhet genom teknik och att utveckla systemlösningar, men som också vill jobba med analys och problemlösning. Du är en pålitlig genomförare som gillar att lära sig nya saker. Känner du igen dig i den beskrivningen är du förmodligen den nya medarbetare vi söker till vårt SAP-team i Västerås!

Rollen
De flesta bolag i Sverige använder äldre versioner av SAP och där finns det ett stort behov av att upprätthålla och vidareutveckla sin verksamhet. Samtidigt sker en stor förändring inom SAP med SAP S/4 HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP och hela konsultbranschen står inför ett paradigmskifte vilket skapar helt nya utmaningar och möjligheter.

I rollen som utvecklare inom SAP hos Acando kommer du att vara en viktig kugge i leveransen gentemot våra uppdragsgivare och ingå i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom förenklade användargränssnitt (UX), mobilitet och SAP S/4 HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med implementationsprojekt.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du:


• Har akademisk utbildning med inriktning mot systemutveckling
• Är kunnig inom ABAP-utveckling eller har erfarenhet av liknande utveckling och språk
• Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med SAP-utveckling (ABAP) eller annan affärssystemsutveckling, antingen i rollen som konsult eller via en linjeverksamhet
• Flytande behärskar muntlig och skriftlig kommunikation på både svenska och engelska
• Har ett gott självledarskap och eget driv
• Har hög kreativitet och lösningsfokus med tillfredsställelsen av en nöjd kund i baktanke
• Med fördel har erfarenhet av affärsprocesser nära kopplade till finans, industriell produktion eller logistik då många av våra kunder är industriföretag

Vi erbjuder dig
På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

Henrik Smidskog, Rekryterande chef, henrik.smidskog@acando.com
Lisa Sindsjö, Rekryterare, lisa.sindsjo@acando.com

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

Varmt välkommen att ansöka!*LI-AS1


MODERN PIONEERS.GROUNDED ACHIEVERS.PASSIONATE TRANSFORMERS

Arbetslivserfarenhet

Affärskonsult, IT: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast + rörlig

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Kopparbergsvägen 6
Acando Consulting AB
Kopparbergsvägen 6
72213 72213Escape Room Stockholm