Undersköterska till Sandbyhovsgatan 4


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2018-07-04

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMET

Sandbyhovsgatan 4 är ett boende med 40 platser med demensinriktning och 20 platser utan inriktning.

ARBETSBESKRIVNING

Arbetet består av att ge god vård och omsorg åt våra boende samt sedvanliga arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med kollegor för att skapa en meningsfullhet där vi sätter den boende i fokus 100 %.

Ditt uppdrag består också av att tillsammans med andra arbeta utifrån den nationella värdegrunden, salutogent förhållningssätt och Norrköpings kommuns värdegrund.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ett värdegrundsperspektiv dag som natt och har brukarens välbefinnande i fokus. Du ska vara en inspiratör till att bryta gamla tankemönster och se till att det praktiska omsorgsarbetet utförs från ett flexibelt förhållningssätt utifrån de äldres individuella behov och önskemål.

Du ska ha omvårdnadsutbildning och gärna ha demenskompetens och du har genomgått webbutbildning i ABC och ABC+. Du har kunskap om BPSD (Beteendemässiga och Psykiska Symtom vid Demens).

Som person är du utåtriktad och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och ser förändringsarbeten som något positivt och utvecklande. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som ibland kan infinna sig i verksamheten.

Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och ett bra bemötande ska vara en naturlighet för dig. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt samt har lätt för att samarbeta med andra människor.

Du ska ha en empatisk förmåga vilket innebär att se brukaren och inte sjukdomen.

Du ska ha datavana då arbetet kräver daglig dokumentation. Dokumenterad erfarenhet och kompetens för dokumentation krävs.

Du ska ha intresse och förmåga för omvärldsbevakning.

Du ska ha kännedom om IBIC (individens Behov I Centrum) då vi arbetar idag utifrån IBIC.

Personen vi söker är flexibel, kreativ i sitt tänkande och kommer med nya idéer och har en mycket god pedagogiskt förmåga. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att kommunicera med boende, kollegor och närstående.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänstena är en tillsvidareanställningar fördelat på dag och natt. Pool kan förekomma på andra enheter då det är verksamhetens behov som styr.

Nattjänsten kommer att vara på 65,14%. All övrig sysselsättningsgrad kommer att förläggas kvällar och helgkvällar och styrs av verksamhetens behov.

Vid frågor om tjänsterna var vänlig kontakta enhetschef, Tina Jansson Carinci, på 011-15 78 75.

Vi vill ha din ansökan senast 18 Juli. Intervjuerna kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
601 81 Norrköping
Norrköpings kommun
601 81 Norrköping
60181 60214Escape Room Stockholm