Vill du arbeta med datoriserade system, dataintegritet och kvalitet?


Arbetsgivare: Semcon Sweden AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-07-06

Har du ett intresse för medicintekniska lösningar och läkemedelsbranschen? Vill du lära dig mer om kvalitetsärenden, att jobba i projekt och med datoriserade system och dataintegritet? Då kan du vara den vi söker som vår nya konsult till vårt team inom kvalitet och datoriserade system!

Semcon Stockholm Industry jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom produktion och tillverkande industri, allra främst inom Life Science. Antingen arbetar man direkt på plats hos våra kunder eller så arbetar man i något av våra projekt som drivs från Semcons kontor på Lilla Essingen eller vårt nya kontor som kommer att öppnas i Södertälje under 2018. På Stockholm Industry är gemenskap och kompetensutbyte centrala delar för att alla ska trivas och utvecklas, vi anordnar därför nätverkande aktiviteter och träffar kontinuerligt.

I denna roll som konsult kommer du om du är ny inom området kunna ta rygg på en senior konsult. Gemensamt och individuellt kommer ni att ta er an olika typ av uppdrag, både på plats hos kund och i Semcons in-houseprojekt! Arbetsuppgifter och uppdrag kan exempelvis vara att stötta kunder genom att sätta upp ett kvalitetssystem runt datoriserade system och då även stötta med framtagandet av instruktioner inom området. Det finns även möjlighet att agera som QA eller valideringsledare i projekt och för den som önskar finns chans att hålla i utbildningar inom området både internt och externt. Rollen kan anpassas till viss del efter det som du vill inrikta dig mot. Om du är nyfiken på tjänsten, ring oss så berättar vi mer och berätta gärna vad just du helst vill utvecklas inom!

Du har troligen en avslutad universitets– eller högskoleutbildning samt att du har erfarenhet av att arbetat inom företag som är verksamma inom läkemedel eller den medicintekniska branschen. Du har troligen ett stort intresse och stor förståelse för kvalitetsarbetets vikt i läkemedelsbranschen samtidigt som du vill inrikta dig mot datoriserades system, dataintegritet och projektarbete.

Vi tror att du som har ett intresse för både människor, teknik och problemlösning kommer passa bra på Semcon. Trivs du dessutom i ett öppet klimat där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap kan Semcon vara rätta arbetsplatsen för dig. Vi är nyfikna på dig och vill gärna höra mer om vad du är intresserad av samt vad du kan bidra med till vårt team!

Sannolikt undrar du nu vad Semcon kan erbjuda dig?
På Semcon arbetar vi i både nationella och globala team i diverse olika uppdrag och projekt. Genom att vi är olika, kommer från olika platser och har olika erfarenheter, kan vi tillsammans skapa de bästa produkterna, tjänsterna och lösningarna.

Vi vill såklart också att du ska trivas och må bra på arbetet och för att underlätta det har vi friskvårdsbidrag samt bjuder bland annat in till löptillfällen och genom Semcon Club kan man även följa med på sociala aktiviteter såsom bowling eller trevliga middagar. Livet är ju dock inte bara arbete och för att du ska ha det bra som helhet har vi bland annat kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, föräldraledighetstillägg samt rabatter på en rad olika produkter och tjänster!

Läs mer om varför du ska välja Semcon här.

Ansökan och kontakt
Låter Semcon som rätta arbetsplatsen för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

I och med att tjänsten är utlyst under semestertider kan återkoppling komma att dröja fram till några veckor efter sista ansökningsdag. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager Gisela Gaeyner Persson på telefonnummer 073 941 57 63.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön
Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Lina Jäderborn, Telefonnummer: Semcon
lina.jaderborn@semcon.com
Patentgatan 8
Semcon Sweden AB
Patentgatan 8
11267 StockholmEscape Room Stockholm