Supportmedarbetare till Com Hems kundservice i Örnsköldsvik!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Kramfors
Publiceringdatum: 2018-07-06

Är du en stjärna när det kommer till försäljning och kundservice? Vill du ha chansen att påverka din egen lön? Då har vi något för dig!

StudentConsulting söker dig som vill arbeta med kundservice och försäljning via inkommande telefonsamtal på Com Hem i centrala Örnsköldsvik på avdelningen för Bredband. Om du vill ta din försäljning till nästa nivå, eller ta steget att arbeta med kundservice på heltid så är detta rätt uppdrag för dig!

Arbetsplatsen hos Com Hem är familjär, modern och välkomnande. Det finns stora möjligheter att utvecklas och gå vidare till andra avdelningar eller få mer ansvar. Vår kund erbjuder en väl utformad utbildning till alla nya medarbetare och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha bästa förutsättningar att lyckas. Supportmedarbetarna arbetar i sammansvetsade team som leds av engagerade teamledare.

Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar 13 augusti. Arbetstiderna är varierande där kvällar och helger är vanligt förekommande. Du anställs av StudentConsulting och arbetar på uppdraget som konsult.

Lönen består dels av en timlön men även av provision utan tak och ett bonussystem för väl utfört arbete. Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Din profil
Vi ställer inte krav på någon tidigare erfarenhet inom försäljning eller support, det viktigaste är att du är en engagerad person med hög arbetsmoral som trivs med arbetsuppgifter som inkluderar service och försäljning.
För att lyckas i rollen behöver du vara resultatinriktad och ha en vilja att ständig utvecklas. Du bör trivas i en social arbetsmiljö med högt tempo. Tidigare erfarenhet av att jobba mot mål är mycket meriterande.

Krav för tjänsten:

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av service eller försäljning
- Van telefon som arbetsverktyg
- Ytterligare språkkunskaper

Din profil:

- Serviceinriktad
- Stresstålig
- Målinriktad
- Driven
- Teamspelare
- Hög arbetsmoral

Vi genomför intervjuer löpande så sök redan idag då platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi tillämpar screeningtester som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Kompetenser

• Kundtjänst

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillsvidare
StudentConsulting
StudentConsulting
Vasagatan 12
90329 UmeåEscape Room Stockholm