Receptionist till Massive Entertainment i Malmö


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-07-07

Till detta uppdrag söker vi dig som kan börja jobba redan vecka 29! Att Massive Entertainment är ett företag utöver det vanliga märks redan när du kliver in i receptionen - ett företag som andas innovation och ingenting är omöjligt! Här samlas personer från hela världen för att skapa framtidens spel. Nu söker vi dig som älskar att leverera service i världsklass och som vill följa med på Massivs fortsatta framgångsresa.

OM TJÄNSTEN
Massive behöver utöka sitt Office-team i Malmö med en receptionist. På Massive kommer du få lite över 500 kollegor och arbeta i ett team som i dagsläget består av 11 personer. Delar av teamet är stationerade på kontoret nära Gustav Adolfs torg och delar av teamet i det nya kontoret vid Möllevångstorget. Dina kollegor kommer från hela världen och förutom att dagligen prata engelska kommer du lära dig mycket om olika kulturer och hur det är att jobba på ett stort internationellt företag.

Massive lägger stort värde i att deras medarbetare ska trivas och ha roligt på jobbet och trots att det är ett stort företag finns där en familjär stämning med högt i tak och en öppenhet för nya infallsvinklar och idéer. Du kommer till exempel att bjudas in till olika interna event och om du tycker om att vara med och planera sådant är dina initiativ varmt välkomna.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Massive. Uppdraget är på heltid och sträcker sig initialt över tre månader. Vi har för tillfället två processer igång till Massive där vi söker receptionister, denna roll samt en roll till deras nya kontor vid Möllevångstorget.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll är företagets ansikte utåt och besökares första kontakt. Din huvuduppgift är att få alla att känna sig välkomna och ge dem ett bra första intryck av Massive. Du kommer arbeta nära deras andra receptionist och alltid sträva efter att leverera service i världsklass både till dina kollegor och till kontorets besökare!

Dina primära uppgifter är att:


* Välkomna besökare på ett professionellt sätt
* Ansvara för passerkort och larmanläggning
* Hjälpa medarbetare med diverse administrativa arbetsuppgifter, så som beställning av exempelvis luncher och fika samt att skicka ut och ta emot anmälningar till olika evenemang.


I rollen som receptionist ingår även ansvar för diverse beställningar, hantera utlåning av spel och cyklar, post- och pakethantering och hantera bud. Rollen kommer förändras med tiden utefter hur Massives behov ser ut, därav kan arbetsuppgifterna komma att ändras.

VI SÖKER DIG SOM
* Minst har gymnasieutbildning


* Har minst ett års erfarenhet av arbete i reception, gärna från större hotell eller större företag
* Tidigare har arbetat med service och/eller administration
* Besitter goda kunskaper i Outlook och Excel samt har god datorvana
* Har förmåga att snabbt ta till dig ny teknik
* Har god kommunikativ förmåga på engelska, detta då engelska används dagligen i ditt arbete


Det är meriterande om du:


* Har eftergymnasial utbildning
* Har ytterligare språkkunskaper utöver engelska


Massive Entertainment expanderar ständigt och det finns storslagna planer för framtiden och för att passa i rollen behöver du trivas i en organisation där det ständigt sker förändringar. Vi tror att du som person är flexibel och engagerad i ditt arbete och sätter stort värde i att alltid ge förstklassig service till alla du möter. Du är glad, utåtriktad och bra på att bygga relationer och van att ta mycket ansvar. Utöver detta är du en teamplayer som ställer upp för dina kollegor och förstår vikten av att arbeta som ett team för att nå framgång. Du är en riktig ”doer” med öga för detaljer och känner dig riktigt motiverad att hänga med Massive på deras spännande resa. Stort vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

ÖVRIG INFORMATION

*Start: September 2018


* Omfattning: Heltid, 6 månader med stora chanser till förlängning.
* Lön: Enligt avtal
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Massive Entertainment är en prisvinnande spelstudio som ägs av Ubisoft Entertainment. Det är ett multinationellt företag med över 400 anställda från 35 olika länder. Ubisoft satsar på att berika spelarnas liv med originella och minnesvärde underhållningsupplevelser. Massive bygger världar som erbjuder äventyr, överraskningar och möjligheter till lärande.

Kompetenser

• MS Office
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Receptionist, telefonist: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
8-17
Elin H Eriksson
Norra Vallgatan 102, 211 22 Malmö
Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö
Ange referens 15010269Escape Room Stockholm