Lediga jobb som truckförare hos vår kund i Viared/Borås


Arbetsgivare: Manpower AB
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-07-09

Är möjligheten att få lära dig nya saker, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och möjligheten att få komma in i ett starkt team något som driver dig? Är du dessutom en noggrann och flexibel person som skulle gilla att jobba med roliga och pigga kollegor på ett modernt och spännande företag? Då finns chansen nu, för vår uppdragsgivare i Borås söker nämligen grymma truckförare på heltid. Känns det som ett jobb för dig? Sök så snart som möjligt!
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad gör man som truckförare?

Du kommer främst att köra truck, skjutstativ (B3) och höglyftande plocktruck (B4) och packa varor. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med roliga, trevliga och pigga kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning så att du kommer in i rollen. Arbetstiderna är förlagda både dagar och kvällar.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Köra truck
* Packa och plocka varor
* Placera varor i rätt hyllor

Den vi söker

Till den här tjänsten söker vi dig som älskar att ha ett jobb som innebär fysisk ansträngning! Det är också viktigt att du på en gång är både snabb och noggrann, eftersom du kommer att hantera kundernas beställningar och ansvara för att allt blir rätt och att de får sina varor när de behöver dem. Vi utgår från att du är en flexibel person som aldrig tvekar om att hugga i där - och när - det behövs!

Vi söker dig som:

* Har truckkort B3 och B4
* Har minst 6 månaders erfarenhet av att köra truck
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska
* Kan arbeta oregelbundna tider, dag och kväll.
* Kan starta senast onsdag vecka 30

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.


Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se

2. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 003. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.


Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Ej angivet

Om anställningsvillkor

Heltid
Contract
Lilla Brogatan 31, 503 35 Borås
Manpower AB
50335
50335 1490
Ange referens 47362Escape Room Stockholm